ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο κομψός κύριος JFK

Tweet
Share
Tweet
Share

Όταν ήμουν νεαρός ένα από τα πρότυπα αντρικής κομψότητας – μεταξύ άλλων – ήταν και ο αείμνηστος πρόεδρος των ΗΠΑ,  John Fitzgerald Kennedy. Ο οποίος αποτελεί για τους περισσότερους ανθρώπους στον κόσμο,  μια από τις πιο αδικοχαμένες, πολυσυζητημένες , αμφισβητούμενες και ισχυρές πολιτικές προσωπικότητες του προηγούμενου αιώνα. Πολλά έχουν γραφτεί για αυτόν τον μεγάλο πολιτικό άντρα και επίσης πολλά σενάρια για την δολοφονία του έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα οποία έχουν μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη και έχουν γίνει τεράστιες κινηματογραφικές επιτυχίες . Σήμερα, εγώ θα ασχοληθώ με το εκλεπτυσμένο και φινετσάτο γούστο του στο casual ντύσιμο εκτός office,  με σπάνιες φωτογραφίες από την καθημερινότητα του – και σας προτείνω να τον μιμηθείτε:

jfk1

  • Βρείτε ένα ρολόι που θα αγαπάτε και δεν θα αισθανθείτε γυμνοί χωρίς αυτό. Δεν χρειάζεται να είναι ένα Rolex ή ένα Jaeger-LeCoultre, όσο πιο απλό είναι, τόσο το καλύτερο. Το ρολόι που φοράει στη φωτογραφία ο JFK,  για την συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ένα απλό, σε χρυσό ορθογώνιο σχήμα ρολόι, με ένα σκούρο καφέ λουράκι αλιγάτορα

jfk2

  • Ένα πουλόβερ λαιμόκοψη, κατά προτίμηση σε ουδέτερους χρωματικούς τόνους όπως το χρώμα της άμμου ή το μπεζ, είναι η επιτομή του casual chic.

jfk3

  • Για λιγότερο επίσημες εκδηλώσεις και δείπνα, ένα  μπλέηζερ ή ένα σκούρο μάλλινο ή τουίντ σακάκι με ένα ανοιχτόχρωμο παντελόνι. Λέει, πολλά για εσάς και το γούστο σας!

jfk4

  • Είτε βρίσκεστε σε ένα παραλιακό θέρετρα στον Ατλαντικό ή στον Ειρηνικό, ή της Μεσογείου και της Βαλτικής, επιλέξετε ένα λευκό πουκάμισο Οξφόρδης  ή από λινό button down και όχι ένα γραφικό Τ. Shirt.

jfk9

  • Επενδύστε σε ένα τέλειο ζευγάρι γυαλιά ηλίου, και φορέστε τα με αυτοπεποίθηση.

jfk12

  • Ένα καλοφτιαγμένο Τ. Shirt. όπως αυτό στη φωτογραφία  από τον Alexander Wang, σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι bluejeans ή navy chinos, σας προσδίδει ενα cool και σοφιστικέ ύφος.

Πάνος Τσαγκαράκης 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman