ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η εντυπωσιακή παρουσία της Lamborghini στο Monterey Car Week

Tweet
Share
Tweet
Share

Η Lamborghini έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτοκινήτων στο Monterey και στο Pebble Beach Concours d'Elegance το περασμένο Σαββατοκύριακο με μια σειρά από εξαιρετικά cool αυτοκίνητα, παλιά και νέα. Από τη Street Art μέχρι τα supercars, η ιταλική μάρκα έδειξε ότι τα σούπερ γρήγορα αυτοκίνητά της έχουν μεγάλη γοητεία.

Lamborghini

Φυσικά, ένα αριθμό των θρυλικών Lamborghini Miuras θα τις δούμε σε όλα τα καλύτερα κλασικά events αυτοκινήτων. Στο Pebble Beach Concours d'Elegance υπήρχε ένα ειδικό τμήμα αφιερωμένο στο αριστούργημα του 1972 Miura P400 SV με V-12 κινητήρα, που ανήκει στον θρυλικό οδηγό των rally και το αφεντικό της ομάδας της Ferrari Formula One Jean Todt, το οποίο κατέλαβε την υψηλότερη τιμή, κερδίζοντας στην κατηγορία του.

Lamborghini

Η μάρκα έκανε το ντεμπούτο της στο Lamborghini Lounge Monterey για τις εορταστικές εκδηλώσεις της εβδομάδας, όπου οι ιδιοκτήτες της Lamborghini, οι VIPs, και φίλοι συγκεντρώθηκαν  σε μια αίθουσα προσαρμογής αυτοκινήτων Ad Personam, ζωντανά από τους σχεδιαστές της Lamborghini και γεύτηκαν μια σειρά από ιταλικές γαστρονομικές απολαύσεις. Το πλήρες lineup της μάρκας, συμπεριλαμβανομένων των νέων Huracán EVO και EVO Spyder, ήταν στο επίκεντρο.

Lamborghini

Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε με μια αποκλειστική εκδήλωση στη βίλα για να αποκαλύψει μια "ποπ ερμηνεία" του Aventador S από την 19χρονη LA-βασισμένη αίσθηση τέχνης Skyler Gray, η οποία είναι και η πρώτη Lamborghini που έχει πιστοποιηθεί με γνησιότητα μέσω της blockchain τεχνολογία, ένα σημαντικό ορόσημο για τον τρόπο που θα είναι τα πολυτελή αυτοκίνητα υψηλής τεχνολογίας του μέλλοντος.

Lamborghini

Η Lamborghini γιόρτασε επίσης τις πιο πρόσφατες νίκες της, με ένα ειδικό μοντέλο Huracán EVO GT Celebration για να τιμήσει το Huracan GT3 EVO, το οποίο κέρδισε στις 24 Ώρες της Daytona και τις 12 Ώρες του Sebring για δύο συνεχείς σεζόν. Το show είναι ένας συνδυασμός Verde Egeria green και Arancio Aten πορτοκαλί, και υπάρχουν εννέα δυνατοί συνδυασμοί.

Lamborghini

"Εμείς στη Lamborghini είμαστε διαμορφωτές του μκαι σχεδιαστές εμπειριών στην πρωτοπορία της πολυτέλειας, της τεχνολογίας και του σχεδιασμού", δήλωσε ο Stefano Domenicali, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Lamborghini. "Υπάρχει αναμφισβήτητη ενέργεια φέτος στη Monterey Car Week με την εισαγωγή του Aventador SVJ Roadster, τον εορτασμό των πρόσφατων αγωνιστικών προσπαθειών και των αποκαλύψεων των νεότερων δημιουργικών συνεργασιών της μάρκας".

"Το Pebble Beach," προσθέτει, "είναι το κορυφαίο γεγονός των εκδηλώσεων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, είναι το τέλειο σκηνικό για να τιμηθούν αυτά τα ορόσημα".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman