ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Γραβάτα, το πιο δύσκολο δώρο...

Tweet
Share
Tweet
Share

Ενόψει των εορτών είμαι σίγουρος ότι πολλές/οί από εσας θα σκέπτεστε να κάνετε δώρο μια γραβάτα στον πατέρα σας ή τον άντρα σας, ή τον φίλο σας. θα σας διηγηθώ, λοιπόν μια κικρή ιστορία περι αυτού. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός την μεγάλη μου αδελφή, όποτε είχε γενέθλια ο πατέρας μας να του αγοράζει μια γραβάτα. Ο πατέρας μας πάντα την ευχαριστούσε και την φορούσε την ίδια στιγμή που του την προσέφερε. Ποτέ, όμως, δεν τον είδα να τη ξαναφορέσει. Μια μέρα τον ρώτησα γιατί δεν φορούσε τις γραβάτες που του έκανε δώρο η αδελφή μου και μου απάντησε « διότι είναι το πιο δύσκολο δώρο που μπορεί να κάνει μια γυναίκα (αναεξάρτητα ποια είναι) ή, ένας φίλος, σε έναν άντρα».

Πέρασαν  αρκετά χρόνια για να καταλάβω τι εννοούσε, όταν έλεγε "δυσκολο" και κρίνοντας εξ ιδίων, σας το μεταφέρω. Η γραβάτα, είναι το πιο ιδιαίτερο αξεσουάρ για έναν άνδρα και, ο μόνος που μπορεί να αποφασίσει ποια γραβάτα του ταιριάζει στην προσωπικότητα, το γούστο, στο στυλ και φυσικά τα κουστούμια που έχει στην γκαρνταρόμπα του, είναι αυτός. Εκτός κι αν δεν τον ενδιαφέρει ή δεν δίνει καμία σημασία για αυτή.

Έτσι, λοιπόν, σε έναν ονειρικό κόσμο, θα γνωρίζατε ποια γραβάτα θα αρέσει στον πατέρα σας, ή τον φίλο σας ή τον άνδρα σας. Θα γνωρίζατε επίσης, και ποιο είναι το ιδανικό δώρο γι αυτούς. Επειδή, όμως, στον πραγματικό κόσμο, ουδείς γνωρίζει ποιο είναι το ιδανικό δώρο για τον καθένα, σας προτείνω να διενεργήσετε μια μικρή έρευνα μέσω της οποίας θα διαπιστώσετε ποιο αντικείμενο ή άλλο δώρο, θα τον ευχαριστούσε.

Η καλύτερη μέθοδος; Δεν υπάρχει!

Πάνος Τσαγκαράκης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman