ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ένα κορυφαίο Porsche 356 A 1600 σε δημοπρασία

Tweet
Share
Tweet
Share

Όπως πιθανότατα έχετε ακούσει, λόγω της πανδημίας, το παγκοσμίου φήμης Pebble Beach Concours d'Elegance, που παραδοσιακά διοργανώνεται στην Καλιφόρνια κάθε Αύγουστο, ακυρώθηκε φέτος. Εκτός από το ίδιο το κύριο γεγονός, το Pebble Beach βλέπει επίσης μερικές από τις μεγαλύτερες δημοπρασίες κλασικών αυτοκινήτων του έτους, στις οποίες τα οχήματα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων αλλάζουν χέρια.

Ωστόσο, η RM Sotheby's δεν πρόκειται να αφήσει τους συλλέκτες στεγνούς. Ο κορυφαίος οίκος δημοπρασιών αυτοκινήτων στον κόσμο διοργανώνει μια δημοπρασία μόνο για το διαδίκτυο με την ονομασία SHIFT / Monterey, που πραγματοποιείται στις 14-15 Αυγούστου (η υποβολή προσφορών ανοίγει στις 10 Αυγούστου).

Ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα που θα βγάλει στο σφυρί, είναι αυτό το 1959 Porsche 356 A 1600 Convertible D του Drauz, ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο των πρώιμων τετρακύλινδρων Porsches. Πολύ πιο άνετο από το Speedster και τα "μεγέθη" λιγότερα από το 356 B Roadster, το σκούρο πράσινο χρώμα σε αυτό το δείγμα το ανεβάζει πραγματικά στην κορυφή.

Courtney Cutchen

Courtney Cutchen

Courtney Cutchen

Courtney Cutchen

Courtney Cutchen

Courtney Cutchen

Courtney Cutchen

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman