ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

J-Class, το σκάφος όνειρο κάθε ιστιοπλόου

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Ο  γερμανικός εκδοτικός οίκος πολυτελών εντύπων Delius Klasing, δημοσίευσε το τελευταίο βιβλίο του για τα J-Class, αυτά τα θαυμάσια ωκεανογραφικά. Χωρίς αμφιβολία η κατοχή ενός από αυτά, είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα για τους λάτρεις του είδους.

Τα αποκλειστικά, φημισμένα και εξαιρετικά γρήγορα σκάφη της J-Class που κατασκευάστηκαν για να συναγωνιστούν στο Κύπελλο της Αμερικής τη δεκαετία του 1930, παραμένουν το «ne plus ultra» για τους τζέντλεμαν  - και τα οποία για τους περισσότερους από αυτούς θα παραμείνουν για πάντα ένα όνειρο.

Με τα επτά από τα 10 αρχικά ή ανακατασκευασμένα σκάφη που δραστηριοποιούνται σήμερα, χάρη στους πολυτελείς πολυεθνικούς χορηγούς και τους κυριότερους ναυτικούς, η J-Class εξετάζει όλες τις πτυχές αυτών των ένδοξων σκαφών τέχνης, από το δάπεδο τικ, έως και τα ίστια

Η «κομψότητα της J-Class, η σχεδόν ατελείωτη επιφάνεια των πανιών και η ταχύτητα με την οποία ταξιδεύουν τις θάλασσες» πάντα γοήτευαν τόσο τους λάτρεις του εξαιρετικού σχεδιασμού σκαφών, όσο και της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας..

Delius Klasing

Delius Klasing

Delius Klasing

Delius Klasing

Οι καταπληκτικές φωτογραφίες στο βιβλίο συνοδεύονται από κείμενα του Wiel Verlinden, γνωστού εμπειρογνώμονα των J-Class και πλοιάρχου superyacht, ο οποίος έχει επίσης παραγάγει τρεις ταινίες για τις "βασίλισσες της θάλασσας".

Delius Klasing

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.