ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η νέα συλλογή γυαλιών από τον GIVENCHY

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο GIVENCHY παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016, παραγωγής και διανομής του Safilo Group. Εκφράζοντας το σύνολο της αισθητικής του Οίκου, τα νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως αντανακλούν τους κώδικες της μάρκας και εξερευνούν τολμηρά αρχιτεκτονικά σχέδια.

Η νέα συλλογή παρουσιάζει μια διακριτική αλλά δυνατή, προσεκτικά διαβαθμισμένη διαδικασία πειραματισμού σε σχέδια και φόρμες που δημιουργούν τολμηρούς συσχετισμούς.

Οι διαχρονικές φόρμες είναι unisex και αποκαλύπτουν την ταυτότητα του Givenchy μέσα από εμβληματικές λεπτομέρειες. Στυλιζαρισμένα αστέρια στο μπροστινό μέρος, μικρά μεταλλικά δάκρυα στις άκρες των βραχιόνων, χρυσά τρουκς σε όλο τα προφίλ και ενώσεις που ενσωματώνονται στις αρθρώσεις στοιχειοθετούν τη μοναδικότητα των νέων σχεδίων.

Η συλλογή γυαλιών Givenchy S/S 2016 περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά στυλ:

* RAVE: νεανικό, τολμηρό, αστικό στυλ με ζωηρά χρώματα και απρόσμενες μίξεις υλικών

* STYLE: αβανγκαρντ κομμάτια με δυναμικό σχεδιασμό και φόρμες.

* ICONS: εκλεπτυσμένοι σκελετοί που συνδυάζουν το DNA του οίκου Givenchy με τις σύγχρονες τάσεις.

* STAR: διαχρονικές φόρμες που φέρουν την εμβληματική λεπτομέρεια “αστεριού”.

Οι επιδέξιες τεχνικές κατασκευής αναδεικνύουν την κορυφαία ποιότητα υλικών των νέων γυαλιών, αποθεώνοντας την τεχνογνωσία του Οίκου.

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει κλασικές αποχρώσεις και τολμηρές χρωματικές αντιθέσεις, από μαύρο μέχρι μπεζ, κόκκινο, λευκό, ή φίνο εφέ καθρέφτη συνδυασμένο είτε με ντεγκραντέ ή καθρεπτέ φακούς για μια ηχηρή δήλωση του στυλ.

Η συλλογή διατίθεται σε high end οπτικά καταστήματα.

bridge

GIVENCHY « BRIDGES »

ΜΟΝΤ. GV 7012/S – χρώμα QFV

Μια μοναδική απόδοση της κλασσικής φόρμας πιλότου σε μέταλλο με μοναδικό σχεδιασμό των γεφυρών, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ως γεωμετρικές τριγωνικές γραμμές.

Παλέτα χρωμάτων: ημι-ματ χρυσό με γκρι φακούς, σκούρο ρουτένιουμ με γκρι ή ντεγκραντέ γκρι φακούς, ημι-ματ μαύρο με γκρι φακούς, κόκκινο με πορτοκαλί καθρεπτέ φακούς, πορτοκαλί με καφέ φακούς, ασημί με πράσινους καθρεπτέ φακούς.

ICONS

sta

GIVENCHY « STAPLE »

ΜΟΝΤ. GV 7001/S – χρώμα VMB & MOD. GV 0001 – χρώμα 807

Κλασικά με άποψη. Αυτά τα unisex γυαλιά ηλίου και οράσεως από ασετάτ διαθέτουν μια τέλεια στρογγυλή φόρμα, ρετρό έμπνευσης. Οι σύγχρονες αντιθέσεις μεταξύ των έντονων περιγραμμάτων και των στρογγυλεμένων όγκων της μύτης αποτελούν το αποτέλεσμα επιδέξιας επεξεργασίας που έχει γίνει στο χέρι.

Το χαρακτηριστικό στοιχείο είναι η λεπτομέρεια της ένωσης: μια λεπτή μεταλλική γραμμή ενώνει το μπροστινό μέρος με τους βραχίονες, ως υπογραφή του οίκου.

Παλέτα χρωμάτων: τα γυαλιά ηλίου διατίθενται σε διαφανές λαδί με καφέ φακούς, ταρταρούγα με μπλε φακούς, σκούρα ταρταρούγα με γκρι φακούς, μαύρο με σκούρους καφέ φακούς.

Τα γυαλιά οράσεως είναι διαθέσιμα σε ταρταρούγα, σκούρα ταρταρούγα, μαύρο και μαύρο ματ.

STAR

give

GIVENCHY « STAR »

ΜΟΝΤ. GV 7011/S – χρώμα 807

Unisex και διαχρονικό, αυτά τα γυαλιά από ασετάτ φέρουν το στιλιζαρισμένο αστεροειδές χώρισμα του Givenchy μεταξύ του μπροστινού μέρους και των βραχιόνων. Μια λεπτομέρεια γυαλισμένη στο χέρι προσφέρει την χαρακτηριστική πινελιά στον σούπερ επίπεδο και κλασικό σχεδιασμό.

Παλέτα χρωμάτων: γαλακτερό γκρι αρζάν με γκρι φακούς, ανοικτή ταρταρούγα με καφέ φακούς, σκούρα ταρταρούγα με καφέ φακούς, μαύρο με καφέ ή γκρι φακούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman