ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μια τηλεόραση έργο τέχνης

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών αυτή η BeoVision 14, την οποία η Bang & Olufsen, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα βγάλει σύντομα στην αγορά. Μια τηλεόραση με απίστευτα εντυπωσιακό ντιζάιν, πάνελ από ξύλο και ένα ισχυρό, ενσωματωμένο σύστημα ηχείων.

Bang & Olufsen

Έρχεται σε δύο μεγέθη, 40 και 55 ίντσες, και επίσης διαθέτει αντι-ανακλαστική οθόνη, ανάλυση 4K, και μια μηχανοκίνητη βάση δαπέδου που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το ύψος με απίστευτη ευκολία.

Bang & Olufsen

Υπάρχει ακόμη και ένας ατμοσφαιρικός αισθητήρας που θα αναπροσαρμόζει τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το πόσο φως έχει το δωμάτιο. Αρκετά τρελό.

Bang & Olufsen

Τροφοδοτείται, από την εντυπωσιακή πλατφόρμα Android TV, η οποία σας επιτρέπει να ενημερώσετε την τηλεόρασή σας, όπως ένα τηλέφωνο, που έχει πάντα το πιο πρόσφατο λογισμικό και εφαρμογές. 

Bang & Olufsen

Δεν υπάρχει ακόμα ακριβής τιμή πώλησης ή ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμη, αλλά είναι πιθανό να βγει στην αγορά στο τέταρτο τρίμηνο του 2016. Ποιος θα το πίστευε ποτέ, ότι μια  τηλεόραση θα μπορούσε να είναι μέσο απόλαυσης αλλά και έργο τέχνης;

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.