ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το πιο ανθεκτικό ρολόι στο νερό

Tweet
Share
Tweet
Share

Τα ρολόγια που κυκλοφορούν στην αγορά έχουν διαφορετικό σχεδιασμό, όπως άλλωστε και οι άνθρωποι που τα φορούν έχουν διαφορετικό στυλ και χαρακτήρα. Τα ρολόγια είναι αξεσουάρ και όχι για να δείχνουν μονάχα την ώρα. Αναδεικνύουν το γούστο και τη γοητεία εκείνου που το φορά. Το ίδιο ισχύει και για το ρολόι Mori Brass Diver από την εταιρεία Ventus.

 

Το ρολόι που βλέπετε είναι ίσως το πιο ανθεκτικό που υπάρχει, κατασκευασμένο από ανθρώπους που νιώθουν πιο άνετα μέσα στο νερό από ό, τι έξω, από δύτες και κολυμβητές, μέχρι και ναυτικούς και surfers. Η ανθεκτικότητά του μπορεί να αντέξει μέχρι και 30 ατμόσφαιρες πίεσης, δηλαδή να φτάσει σε ένα βάθος 300 μέτρων, τη στιγμή που τα περισσότερα ρολόγια δεν φτάνουν κάτω από τα 30 μέτρα.

Πρόκειται για ένα στιλάτο ρολόι που παράλληλα αντανακλά και το μότο της εταιρείας: «Inspired by the past, built for the future» (=«Εμπνευσμένο από το παρελθόν, χτισμένο για το μέλλον»). Η κατασκευή του είναι από καθαρό χαλκό, με μια εμφάνιση που το κάνει δίνει έναν vintage χαρακτήρα και ένα ανθεκτικό Seiko NH35. Κάθε ρολόι διαθέτει επίσης μια επίστρωση Superluminova, που το κάνει να λάμπει στο σκοτάδι. Είναι μια ιδανική λύση για την υποβρύχια ανάγνωση που κυκλοφορεί σε δύο φωτεινούς χρωματισμούς: μπλε ηλεκτρίκ και ένα vintage πράσινο. Στα πλεονεκτήματά του είναι ο προσεγμένος σχεδιασμός του. Το πάνω γυάλινο κομμάτι είναι κατασκευασμένο από ζαφείρι, καθιστώντας το ανθεκτικό σε γρατσουνιές και κοψίματα, καταστάσεις που μάλλον δεν θα αποφύγετε στις καταδύσεις σας.

Το ρολόι μπορείτε να αγοράσετε καταβάλλοντας το ποσό των $230.00 και θα το βρείτε εδώ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman