ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ένα υπερπολυτελές super yacht για άνετες εξερευνήσεις

Tweet
Share
Tweet
Share

Αυτό το τεράστιο 270-ft. Kilkea, εξερευνητής - γιοτ, επί του παρόντος, βρίσκεται υπό κατασκευή σε ναυπηγείο στο Βιετνάμ, του νορβηγικού, κατασκευαστή πλοίων- γιοτ, Vard. Θα είναι διαθέσιμο προς πώληση μέσω της εταιρίας πωλήσεων σουπεργιοτ Edmiston, για 62 εκατομμύρια δολάρια. Είναι σχεδιασμένο από την Bannenberg & Rowell, για "ταξίδια στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη, ενώ παρέχει στο εσωτερικό του άνεση για διαμονή αρκετών εβδομάδων", σύμφωνα με το Robb Report.

Edmiston

Ένα παχύ κέλυφος από χάλυβα θα επιτρέπει στο σκάφος να λειτουργεί σε συνθήκες ελαφρού στρώματος πάγου στην θάλασσα, σαν παγοθραυστικό, με αρκετές εγκαταστάσεις επί του σκάφους, ώστε να μπορείτε να περάσετε ένα ολόκληρο μήνα στη θάλασσα. Η σχετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου θα αφήνει ένα καθαρότερο αποτύπωμα και θα παρέχει μία εκτεταμένη γκάμα για εγχειρήματα σε ανεξερεύνητες περιοχές.

Edmiston

Τα προκαταρκτικά σχέδια μιλούν για πολυτελή καταλύματα για μέχρι 36 άτομα, ένα πλήρες ελικοδρόμιο και υπόστεγο, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου on-κατάστρωμα. Επίσης, μια υποβρύχια αποβάθρα και μια υποβρύχια αίθουσα παρατήρησης, είναι προαιρετική. Και θα είναι ικανό να αναπτύσσει τελική ταχύτητα 15,4 κόμβων με ταχύτητα πλεύσης των 12 κόμβων.

Edmiston

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman