ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το πιο σέξι, Chic Ξενοδοχείο στην Ελβετία

Tweet
Share
Tweet
Share

Το Huus Gstaad, ένα ξενοδοχείο σε στιλ σαλέ στο Gstaad -Saanen, της Ελβετίας, μόλις άνοιξε τις πόρτες του στον κόσμο. Σχεδιασμένο από τον αξιοσέβαστο αρχιτέκτονα Erik Nissen Johansen, είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

"Θέλουμε οι επισκέπτες να αισθάνονται σαν να διαμένουν με έναν φίλο", λέει ο Erik Nissen Johansen, "έναν φίλο, με ένα πανέμορφο σπίτι που θα σας οδηγήσει σε απίστευτες εμπειρίες και κατόπιν θα σας σερβίρει ένα νόστιμο γεύμα δίπλα στο τζάκι."

Design Hotels

Διαθέτει 136 δωμάτια και σουίτες, τέσσερα εστιατόρια με επικεφαλής τον βραβευμένο γκουρμέ σεφ Giuseppe Colella, και όλο το ζεστό και άνετο στυλ που θα μπορούσε κάποιος να θέλει από ένα καταπληκτικό μέρος σαν κι αυτό!

Design Hotels

Το κέντρο ευεξίας είναι ιδιαίτερα ελκυστικό, ενώ διαθέτει μια φινλανδική σάουνα με πανοραμική θέα στους κήπους, ένα σιντριβάνι πάγου, ατμόλουτρο βοτάνων, και μία πανέμορφη εσωτερική πισίνα.

Design Hotels

Είναι επίσης το μέρος για χαλάρωση, εξαιρετικό σκι, και "σαλέ-chic" ευφορία. Αν σας αρέσει η υπαίθρια περιπέτεια αναμιγμένη με παγκόσμιας κλάσης πολυτέλεια, αυτό το μέρος είναι το κατάλληλογια σας.

Design Hotels

Με τιμές που ξεκινούν από περίπου 300 δολάρια / νύχτα, δεν μπορεί παρά να είναι ακόμα πιο ελκυστικό!

πηγή: airows.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman