ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Όταν η Vogue ανακάλυψε τη Μήλο της έριδας

Tweet
Share
Tweet
Share

Με τίτλο «Ψάχνεις για ένα παράδεισο που δεν έχει ανακαλυφθεί;» η Vogue Αυστραλίας προτείνει τη Μήλο σαν το καλύτερο νησί για το 2017, περιλαμβάνοντάς το στους πέντε κορυφαίους προορισμούς του πλανήτη για το 2017.

 

Η ελληνικής καταγωγής travel stylist, Maria Paradisis, η οποία υπογράφει το κείμενο, στέκεται στις πιο διάσημες παραλίες, όπως το Σαρακήνικο που θυμίζει σεληνιακό τοπίο και το Κλέφτικο που θεωρείται παλιό καταφύγιο πειρατών, όπως αναφέρει.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι η Μήλος διαθέτει περισσότερες από 70 παραλίες, ιδιαίτερες και αρκετά διαφορετικές σε σύγκριση με άλλα ελληνικά νησιά.

Όσο για τους υπόλοιπους τέσσερις προορισμούς που προτείνει η συντάκτρια στους λάτρεις των ταξιδιών, αυτοί είναι η Καρταχένα στις βόρειες ακτές της Κολομβίας, τα «μονοπάτια του τσαγιού» στη Σρι Λάνκα, η μικρή πόλη Ταορμίνα στη Σικελία της Ιταλίας και το Ντουμπρόβνικ στη Δαλματία της Κροατίας.

Σε δήλωσή του στο περιοδικό ο δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης είπε: « Η συστηματική προσέγγιση της πολύ σημαντικής αυστραλιανής αγοράς, που γίνεται τα τελευταία χρόνια, έχει ήδη αποδώσει καρπούς. Και αυτό φαίνεται και από το δημοσίευμα του έγκυρου περιοδικού που είναι ιδιαίτερα τιμητικό και ελπιδοφόρο για το νησί μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα έχουμε και άλλα ευχάριστα νέα από την Αυστραλία».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman