ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το σούπερ “αμαρτωλό” ταχύπλοο της Mercedes-Benz

Tweet
Share
Tweet
Share

Εδώ και 10 χρόνια τρία από τα πιο σεβαστά ονόματα στον κόσμο της ταχύτητας - Mercedes-Benz, AMG και Cigarette Racing-έχουν συνεργαστεί σε μια σειρά γρήγορα και κομψά ταχύπλοα επιδεικνύοντας τους τρόπους,  με τους οποίους, τα μεγάλα μυαλά στον χώρο της μηχανικής μπορούν να συγχωνευτούν στην ξηρά και στο νερό.

Για να γιορτάσει τη συνεργασία της η Mercedes-AMG με την Cigarette, δημιούργησαν το απόλυτο σκάφος «κυματοθραύστη» που ονομάστηκε το Marauder AMG 50’, εμπνευσμένο από το νοκ-άουτ supercar της Mercedes-AMG GT R ,  σχεδιασμένο προς τιμήν της 50ης επέτειο της AMG.

Mercedes-Benz

Το σκάφος, το οποίο τροφοδοτείται από ένα ζευγάρι Mercury Racing 1550/1350 QC4v κινητήρες και Μ8 εξωλέμβιες μηχανές, με ιπποδύναμη έως και 3.100, μόλις παρουσιάστηκε στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι του Μαϊάμι.

Mercedes-Benz

Το διακριτικό πράσινη χρώμα Magno στις λεπτομέρειες του σκάφους είναι το ίδιο με το χρώμα της Mercedes-AMG GT R, που από μόνο του, είναι ένα αφιέρωμα στη "North Loop» τη φημισμένη πίστα αγώνων της Νυρεμβέργης, της Γερμανίας, εκεί, όπου το GT R κατάφερε να συνθλίψει ανταγωνισμό του.

Mercedes-Benz

Οι κινητήρες "διπλής βαθμονόμησης" επιτρέπουν στον οδηγό να αλλάξει τα επίπεδα ισχύος του κινητήρα μέσω ενός ηλεκτρονικού κλειδιού, το οποίο ξεκλειδώνει έως 1.550 hp στη λειτουργία Race ή 1.350 hp στη λειτουργία Pleasure απηχώντας την επιλογή τρόπου οδήγησης της AMG GT R.

Τέλος πάντων από όποια πλευρά και να το κοιτάξετε το σκαφος, είναι εξωφρενικά γρήγορο....

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman