ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το Nokia 3310 επιστρέφει

Tweet
Share
Tweet
Share

Οι φήμες πως το Νokia 3310 θα επανακυκλοφορήσει επιβεβαιώνονται. Το πιο επιτυχημένο μοντέλο της δεκαετίας '00 επιστρέφει,έπειτααπό 17 χρόνια, και μαζί του επιστρέφει και το φιδάκι.

Η ανακοίνωση έγινε στο φετινό Μobile World Congress, στη Βαρκελώνη και το ανανεωμένο μοντέλο θα πωλείται με την άδεια της Nokia -αφού η εταιρεία δεν κατασκευάζει πλέον κινητά- από τη Φινλανδική start-up HMD Global.

Το λειτουργικό του, S30+ θα υποστηρίζει όλους τους browsers αλλά ο αριθμός των εφαρμογών που θα είναι λειτουργικές σε αυτή τη συσκευή θα είναι περιορισμένος.

Σε αντίθεση με την αρχική του έκδοση, η οθόνη θα είναι έγχρωμη, θα διαθέτει κάμερα 2Mp και μπαταρία με αυτονομία 22 ωρών σε χρήση και ενός μήνα σε κατάσταση αναμονής.

Ανανεωμένο θα είναι και το φιδάκι, το παιχνίδι που κατά πολλούς, χάρισε την επιτυχία στο κινητό. Σύμφωνα με τη Nokia, μέχρι το 2005, που σταμάτησε η παραγωγή του, το Nokia 3310, ήταν το πρώτο σε πωλήσεις παγκοσμίως, έχοντας πουλήσει 126 εκατ. συσκευών.

Η εταιρεία, θέλησε με αυτή την κίνηση να ευχχαριστήσει τους λάτρεις του συγκεκριμένου κινητού, προσφέροντάς τους τη μοντέρνα εκδοχή ενός κλασικού μοντέλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman