ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

"documenta14". Έτοιμες για την υποδοχή οι Γκαλερί της Αθήνας

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Στον ρυθμό της documenta 14 συντονίζονται οι γκαλερί της Αθήνας και την υποδέχονται πανηγυρικά με ανοιχτή πρόσκληση για μια τετραήμερη περιήγηση στις αίθουσες τέχνης, από τις 6 έως 9 Απριλίου.

Πρόκειται για την εαρινή και πάντα ψυχικά ευφορική πρωτοβουλία Gallery Walk, που δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε έργα 150 καλλιτεχνών, σε 41 γκαλερί Αθήνας και Πειραιά, οι οποίες συμμετέχουν σε αυτήν, με διευρυμένο ωράριο, ανοικτές ακόμα και την Κυριακή. (Ώρες λειτουργίας Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο από τις 12.00 έως 21.00. Κυριακή: 12.00 έως 19.00).

Με οδηγό τον ειδικό δίγλωσσο χάρτη (ελληνικά-αγγλικά), ειδικά σχεδιασμένο για το Gallery Walk και ο οποίος θα διανέμεται σε όλες τις γκαλερί που συμμετέχουν στον εικαστικό περίπατο, οι φίλοι της τέχνης θα μπορέσουν να διαμορφώσουν τη δική τους διαδρομή, στο πλαίσιο του εορταστικού τετραημέρου, με στόχο να επισκεφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες αίθουσες τέχνης και να αποκτήσουν σφαιρική εικόνα σχετικά με την τρέχουσα εικαστική κίνηση.

Το Gallery Walk διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης (ΠΣΑΤ), σε παραγωγή της εταιρείας Be Best που έχει αναλάβει και την παραγωγή της Art Athina.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.