ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Διδυμες με αλμπινισμό κατακτούν τον κόσμο της μόδας

Tweet
Share
Tweet
Share

Η Λάρα και η Μάρα Μπαβάρ, έγιναν γνωστές με το πρότζεκτ «Flores Raras» (σπάνια λουλούδια) του Ελβετού φωτογράφου Βινίσιους Τερανόβα. Δεν  ανήκουν στο μέσο όρο των supermodels, αλλά η εντυπωσιακή τους εμφάνιση έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στη βιομηχανία της μόδας.

Τα 11χρονα δίδυμα κορίτσια από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, έχουν αλμπινισμό, μια πάθηση που προκαλεί την έλλειψη της χρωστικής ουσίας του δέρματος και των μαλλιών, αλλά οι δυο τους «αγκαλιάζουν» την πάθησή τους στο έπακρο.

Το 2016, τα μοναδικά χλωμά χαρακτηριστικά τους τράβηξαν το ενδιαφέρον του Ελβετού φωτογράφου Βινίσιους Τερανόβα, που τώρα ζει στο Σάο Πάολο. 

Με το πρότζεκτ του γνωστό ως «Flores Raras» (σπάνια λουλούδια), ο Τερανόβα φωτογράφισε τα δίδυμα – καθώς και τη μεγαλύτερη αδερφή τους Σίλα, που δεν έχει αλμπινισμό, για να δείξει πόσο όμορφη μπορεί να είναι η διαφορετικότητά τους. 


Η Λάρα, η Σάρα και η Σίλα, έκτοτε έχουν υπογράψει συμβόλαια με την Nike, την Insanis και την Bazaar Kids, ενώ έχουν πάνω από 6.000 οπαδούς στο Instagram. 

Πηγή: Bored Panda

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman