ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Steve McQueen Métisse Desert Racer

Tweet
Share
Like
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 6
Image 7
Tweet
Share
Like

Αυτό το αριστούργημα είναι η Metisse Desert Racer, η αγαπημένη μηχανή του Steve McQueen. Ο "Θεός του cool" οδηγούσε πολλές μηχανές, κυρίως Triumph πάνω στην οποία είναι βασισμένη και η Metisse η οποία παράγεται σήμερα από την Metisse Motorcycle στην Αγγλία. 

Το πράγμα είναι μπερδεμένο. Η Metisse έφτιαχνε σκελετούς μηχανών και ο Steve McQueen είχε φτιάξει μόνος του μία, με κινητήρα Triumph. Σήμερα η εταιρία Metisse φτιάχνει 300 τέτοιες μηχανές που τις ονομάζει Steve McQueen Métisse Desert Racer και είναι αντίγραφα, ρέπλικες της μηχανής με την οποία έτρεχε ο McQueen to 1966 kai to 1967. Λάτρης της ταχύτητας και των αγώνων, ο McQueen συμμετείχε και σε ράλι αυτοκινήτων. Μια παρόμοια μηχανή με την Metisse καβαλάει ο McQueen στην ταινία "Η Μεγάη Απόδραση". Με αυτήν πηδάει πάνω από τον φράχτη ενός στρατοπέδου αιχμαλώτων των Γερμανών και τεκμηριώνει τον τίτλο του έργου.

Είτε σας αρέσουν οι μοτοσυκλέτες είτε όχι, αυτή είναι πραγματικά πανέμορφη. Ιδανική για βόλτες αλλά και αγωνιστική, μπορείτε να την παραγγείλετε με 14.000 στερλίνες στην Metisse Motorcycles. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.