ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Απονεμήθηκε το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, επιχειρηματικό ξεκίνημα 2017»

Tweet
Share
Απονεμήθηκε το «Βραβείο Απονεμήθηκε το «Βραβείο
Tweet
Share
Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation, ανακοίνωσε στο πλαίσιο

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation, ανακοίνωσε στο πλαίσιο της τελετής απονομής για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, επιχειρηματικό ξεκίνημα 2017», τις 8 νικήτριες εταιρείες που έλαβαν συνολικά το ποσό των €100.000, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

 • Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου
 • επιχειρηματικό ξεκίνημα 2017
  Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

  Προσθήκη σχολίου

  articles rss

  • «Είναι ευκολότερο να πεθάνεις για μια γυναίκα παρά να ζήσεις μαζί της».
   «Είναι ευκολότερο να πεθάνεις για μια γυναίκα παρά να ζήσεις μαζί της».

   Ο Τζορτζ Γκόρντον Μπάιρον, 6ος Βαρόνος Μπάιρον, γνωστός στην Ελλάδα ως Λόρδος Βύρων , ήταν Άγγλος αριστοκράτης, ποιητής, πολιτικός, Φιλέλληνας και μια από τις σημαντικότερες μορφές του ρομαντισμού. Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους Βρετανούς ποιητές και παραμένει ακόμα και σήμερα δημοφιλής. Από το πλούσιο έργο του ξεχωρίζουν τα μακροσκελή ποιήματα Don Juan (Δον Ζουάν) και Childe Harold's Pilgrimage (Το προσκύνημα του Τσάιλντ Χάρολντ).

   Συντάχθηκε στις %AM, %05 %370 %2023 %10:%Ιουν σε ΑΤΑΚΑ
   Ετικέτες: PEOPLE ΑΤΑΚΑ
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 11 φορές
  • Μουσικές μέσα από ταινίες
   Μουσικές μέσα από ταινίες

   Τι καλύτερο μπορεί να υπάρξει από το πάντρεμα της μουσικής με τον κινηματογράφο, πόσο μάλλον όταν αυτό είναι πετυχημένο… Από μόνη της η μουσική λειτουργεί ως χρονομηχανή, η οποία μπορεί να μας μεταφέρει σε μέρη και εποχές που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί. Τα μουσικά ντοκιμαντέρ είναι μια καλή ευκαιρία για ένα ταξίδι στο χρόνο που θα μας θυμίσει την ιστορία κορυφαίων καλλιτεχνών, ενώ παράλληλα θα μας μάθει ποια ήταν η αφορμή για τη δημιουργία τραγουδιών, τα οποία, ίσως πολλοί από εμάς, έχουμε συνδυάσει με συγκεκριμένες στιγμές της ζωής μας.

   Το Penna επέλεξε τα δέκα καλύτερα μουσικά ντοκιμαντέρ και σας τα παρουσιάζει. Καλή σας ανάγνωση αλλά και ακρόαση!

   Συντάχθηκε στις %AM, %05 %367 %2023 %10:%Ιουν σε Social
   Ετικέτες: ΜΟΥΣΙΚΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 13 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Οι πιο επιτυχημένες startup ιδέες κάποτε ακούγονταν γελοίες
   Οι πιο επιτυχημένες startup ιδέες κάποτε ακούγονταν γελοίες

   Οι καλύτερες ιδέες για startups φαίνονται προφανείς μόνο εκ των υστέρων. Ποτέ δεν χρειάστηκε να απαντήσουμε στο ερώτημα αν οι ιδέες αυτές θα «έπιαναν» μέχρι να τις δούμε στην πράξη. Οι περισσότεροι από εμάς τις ανακαλύπτουμε αφού έχουν πλέον αποκτήσει μια κρίσιμη μάζα χρηστών.

   Αναρωτηθείτε: Αν εκπροσωπούσατε κάποια εταιρία venture capital πόσες από τις πιο επιτυχημένες startups θα είχατε αρνηθεί να χρηματοδοτήσετε; Κατά πάσα πιθανότητα πολλές από αυτές που αναφέρονται παρακάτω αν σας τις είχε παρουσιάσει για πρώτη φορά κάποιος. Στο ερώτημα αυτό προσπάθησε να απαντήσει ο Michael Wolfe ένας επενδυτής και σύμβουλος πολλών startups, μερικές από τις οποίες έχει ιδρύσει ο ίδιος, στο Quora (ένα website στο οποίο μπορείς να αναρτήσεις οποιαδήποτε ερώτηση και να λάβεις απάντηση από ανθρώπους που έχουν σχετική εμπειρία από πρώτο χέρι).

   Συντάχθηκε στις %AM, %05 %357 %2023 %10:%Ιουν σε Reportage
   Ετικέτες: STARTUPS REPORTAGE
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 11 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Αυτά είναι τα 15 καλύτερα οικονομικά πανεπιστήμια της Ευρώπης
   Αυτά είναι τα 15 καλύτερα οικονομικά πανεπιστήμια της Ευρώπης

   Την παγκόσμια κατάταξη του QS για τα κορυφαία ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον τομέα της οικονομίας δημοσίευσε το Business Insider.

   Η βαθμολόγηση των σχολών προέκυψε από την αναλογία της φήμης ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος με τον αριθμό των ερευνητικών δημοσιεύσεων που εκπόνησε.

   1. London School of Economics -Το καλύτερο πανεπιστήμιο για αυτό τον τομέα στην Ευρώπη και τέταρτο καλύτερο στον κόσμο. Δώδεκα μέλη του προσωπικού και πρώην φοιτητές του έχουν τιμηθεί με το Νόμπελ Οικονομίας.

   Συντάχθηκε στις %AM, %05 %350 %2023 %10:%Ιουν σε Reportage
   Ετικέτες: TOP 10 REPORTAGE
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 10 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Κλασσική ροκ με στυλ
   Κλασσική ροκ με στυλ

   Εσείς δυναμώστε την ένταση κι εμείς θα σας βοηθήσουμε στο στυλ. Η κλασσική ροκ πρέπει αδιαμφισβήτητα να "παίζει" δυνατά. Υπάρχουν αυτοί που ξέρουν να ντύνουν τη μουσική τους. Διαλέξαμε για εσάς τους 10 πιο αγαπημένους σταρ της κλασσικής ροκ σταρ οι οποίοι ροκάρουν τόσο την κιθάρα όσο και τα δερμάτινα...

   Συντάχθηκε στις %AM, %05 %340 %2023 %10:%Ιουν σε Reportage
   Ετικέτες: ΣΤΥΛ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 13 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Όσα δεν λένε τα χείλη, τα λέει το κορμί...
   Όσα δεν λένε τα χείλη, τα λέει το κορμί...

   H γλώσσα του σώματος και τα μηνύματα που εκπέμπει έχουν πολλές φορές αποτελέσει αντικείμενο μελέτης της επιστημονικής κοινότητας. Όταν πρόκειται για την καριέρα μας, οφείλουμε να δείχνουμε ακόμα μεγαλύτερη προσοχή, αν σκεφτεί κανείς πως υπάρχουν κινήσεις που φανερώνουν πόσο επιτυχημένοι είμαστε ή αν έχουμε αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Ποια στάση πρέπει να αποφύγουμε ώστε να μην φανερώσουμε πως έχουμε άγχος; Το QZ.com συγκέντρωσε και μας παρουσιάζει τις εννέα εκφράσεις του σώματος που έχουν άμεση σχέση με την πετυχημένη πορεία μας.

   Συντάχθηκε στις %AM, %05 %337 %2023 %10:%Ιουν σε Social Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 11 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Γιατί θέλουμε τις λίστες;
   Γιατί θέλουμε τις λίστες;

   Δέκα λόγοι για αυτό, οι δέκα καλύτεροι τρόποι για εκείνο. Τα εκατό καλύτερα τάδε. Όπου λίστα και κοινό. Σαν μια δύναμη να μην μας επιτρέπει να αφήσουμε καμία λίστα χαμένη. Τι είναι όμως αυτό που κάνει τις λίστες τόσο «γοητευτικές», γιατί δεν αφήνουμε το μάτι μας να πάει αλλού. Ακόμα και θέματα που δεν μας ενδιαφέρουν, εάν τα δούμε με την μορφή λίστας, θα τα διαβάσουμε. Απλώς γιατί είναι λίστες. Οι περισσότεροι άνθρωποι είμαστε έτσι. Η εξήγηση βασίζεται στον παράγοντα ψυχολογία. Το Penna σας παραθέτει μια… λίστα με τους βασικούς λόγους για τους οποίους «αγαπάμε» τους καταλόγους.

   Συντάχθηκε στις %AM, %05 %328 %2023 %09:%Ιουν σε Reportage
   Ετικέτες: TOP 10 REPORTAGE
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 9 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Αυτοί που υπηρέτησαν την τέχνη μέχρι… θανάτου
   Αυτοί που υπηρέτησαν την τέχνη μέχρι… θανάτου
   Πλούτος, δόξα, έντονες συγκινήσεις- το Χόλιγουντ τα έχει όλα. Ο θάνατος όμως δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε celebrities και μη.
    
   Ωστόσο, όταν πρόκειται για θανάτους γνωστών προσώπων, φαίνεται πως οι διάσημοι κερδίζουν και τότε τη μερίδα του λέοντος στο σοκ που προκαλεί ο χαμός τους καθώς είναι ικανός να προκαλέσει συγκίνηση σε εκατομμύρια ανθρώπους, να δημιουργήσει νεκρικές πομπές χιλιομέτρων, να συντηρήσει την ειδησεογραφία για καιρό μετά και να συζητηθεί για ακόμη περισσότερο.
   Συντάχθηκε στις %AM, %04 %311 %2023 %09:%Ιουν σε Reportage
   Ετικέτες: ΤΕΧΝΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 39 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Όταν η γεύση κοστίζει ακριβά...
   Όταν η γεύση κοστίζει ακριβά...

   Ιδιαίτερα ακριβά μπορεί να κοστίσει ένα πιάτο φαγητό, ένα ποτήρι κρασί, ή ένα γλύκισμα όταν πρόκειται για ένα διάσημο brand ή όταν η παρασκευή του οφείλεται σε ένα μετρ του είδους… Στο πλαίσιο αυτό, ψάξαμε και στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε τα δέκα πιο ακριβά εδέσματα που πουλήθηκαν ποτέ σε δημοπρασία.

    
   Συντάχθηκε στις %AM, %04 %308 %2023 %09:%Ιουν σε Reportage Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 30 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Τα 10 ενδιαφέροντα πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σοκολάτα
   Τα 10 ενδιαφέροντα πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σοκολάτα
   Η σοκολάτα, σύμφωνα με τις παραδόσεις, θεωρείται πως έχει βασιλική και θεϊκή προέλευση και το επιστημονικό της όνομα είναι "theobroma cacao" που σημαίνει "τροφή των θεών".
    
   Το αξιοσημείωτο είναι πως αρχικά υπήρξε ιδιαίτερα πολύτιμη ως ύλη, όχι τόσο βρώσιμη αλλά...βιώσιμη, αφού οι Αζτέκοι συνήθιζαν να χρησιμοποιούν τους κόκκους του κακάο ως μέσο συναλλαγής, ενώ όταν έφτασε στην Ευρώπη έγινε δημοφιλής στους πλούσιους και αριστοκρατικούς κοινωνικούς κύκλους.
   Συντάχθηκε στις %AM, %04 %306 %2023 %09:%Ιουν σε Reportage
   Ετικέτες: BIZARRE REPORTAGE
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 32 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Οι 10 πιο περίεργες φοβίες
   Οι 10 πιο περίεργες φοβίες

   Προφανώς, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη φοβάται απολύτως τίποτα. Μια φοβία μπορεί να σε εξασθενήσει εντελώς, ειδικά όταν οι πολλοί σε θεωρούν και λίγο... τρελό που τη νιώθεις! Αυτές είναι οι πιο ασυνήθιστες φοβίες που έχουν παρατηρηθεί στις σύγχρονες ημέρες.

   Οι συχνότερες φοβίες μπορούν να έχουν την μορφή της κλειστοφοβίας, φόβος ύψους, οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο, έντομα, φίδια, βελόνες κλπ. Είναι γεγονός, πως οι άνθρωποι μπορούμε να αναπτύξουμε φοβίες σχεδόν για οτιδήποτε, με τις περισσότερες από αυτές να εμφανίζονται στην παιδική ηλικία, χωρίς να σημαίνει ότι αποκλείεται να αναπτυχθούν σε ενήλικες.

   Συντάχθηκε στις %AM, %04 %304 %2023 %09:%Ιουν σε Bizarre
   Ετικέτες: PEOPLE BIZARRE
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 35 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Οι πιο "άτακτοι" λαοί
   Οι πιο "άτακτοι" λαοί

   Ο πειρασμός είναι παντού. Ποιοι και γιατί όμως είναι αυτοί που τελικά υποκύπτουν;

   Σαφώς, όπως αποδεικνύουν και οι έρευνες, δεν ανταποκρίνονται όλοι στον πειρασμό με τον ίδιο τρόπο. Κάποιοι ενδίδουν χωρίς να υπολογίζουν το κόστος την ώρα που άλλοι δεν το σκέφτονται καν, εκτός αν συναντήσουν κάποια στιγμή τον άνθρωπο εκείνο που θα ερωτευτούν παράφορα και θα επιλέξουν για σύντροφο ζωής. Οι συμπεριφορές διαφέρουν.

   Συντάχθηκε στις %AM, %04 %302 %2023 %09:%Ιουν σε Reportage
   Ετικέτες: PEOPLE REPORTAGE
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 28 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Οι καλύτεροι συνθέτες του 20ου αιώνα
   Οι καλύτεροι συνθέτες του 20ου αιώνα

   Έχοντας αφήσει παρακαταθήκη μουσικά έργα που αντέχουν στο χρόνο και στις κοινωνικές αλλαγές, οι τιτάνες της κλασσικής μουσικής αξίζουν την προσοχή μας. Το BBC σε δημοσίευμά του, τους συγκέντρωσε αποτίοντας τους φόρο τιμής. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα... 

   Συντάχθηκε στις %AM, %04 %260 %2023 %08:%Ιουν σε Reportage Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 20 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Όλα όσα δεν γνωρίζετε για τον Mr. cool...
   Όλα όσα δεν γνωρίζετε για τον Mr. cool...

   Όσες ταινίες του και να έχετε δει, όσες φορές και αν τον έχετε θαυμάσει, όσες φορές και να τον έχετε «ονειρευτεί» υπάρχουν κάποιες πτυχές του που είναι άγνωστες. Το Penna συγκέντρωσε μερικά γεγονότα, που μάλλον δεν γνωρίζατε για τον αξιολάτρευτο ηθοποιό, περιπετειώδη άνδρα, και οδηγό αγωνιστικών αυτοκινήτων:

    
   Συντάχθηκε στις %AM, %04 %254 %2023 %08:%Ιουν σε Reportage Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 40 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Δέκα τρόποι για να ξυπνήσεις χωρίς καφέ!
   Δέκα τρόποι για να ξυπνήσεις χωρίς καφέ!

   Η πρώτη κίνηση των περισσοτέρων από εμάς όταν ξυπνήσουμε το πρωί είναι να φτιάξουμε καφέ και η ανάγκη μας αυτή αγγίζει τα όρια του εθισμού. Αν είστε από αυτούς που έχουν ξεπεράσει τα όρια και προσπαθείτε να περιορίσετε την κατανάλωση της αγαπημένης ελληνικής συνήθειας, μάθετε δέκα εναλλακτικούς τρόπους για να αντιμετωπίσετε τα νυσταγμένα πρωινά:

   Συντάχθηκε στις %AM, %02 %359 %2023 %10:%Ιουν σε Reportage Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 42 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Πέντε αλήθειες που δεν καταλαβαίνει κανείς για τους πλούσιους
   Πέντε αλήθειες που δεν καταλαβαίνει κανείς για τους πλούσιους

   Καλώς ή κακώς η κοινωνική δομή της σύγχρονης εποχής είναι διαμορφωμένη με ιδιαιτερότητες. Κάποιοι γεννήθηκαν με το πλεονέκτημα της "έτοιμης" περιουσίας και κάποιοι άλλοι ίδρωσαν πολύ μέχρι να τα καταφέρουν. Όπως και να έχει, οι πλούσιοι είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία ανθρώπων που λίγοι εκτιμούν και που οι περισσότεροι φθονούν. Κάντε μια προσπάθεια να καταλάβετε τη νοοτροπία τους, διαβάζοντας πέντε λόγους που οι άνθρωποι που πλούτισαν δεν είναι τόσο αντιπαθητικοί όσο νομίζετε.

   Συντάχθηκε στις %AM, %02 %357 %2023 %10:%Ιουν σε Reportage
   Ετικέτες: ΒΙΖΑRRE ΡΕΠΟΡΤΑΖ
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 63 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Γαστρονομικό ταξίδι... αιώνων
   Γαστρονομικό ταξίδι... αιώνων

   Επειδή οι γαστρονομικές απολαύσεις είναι υπόθεση χρόνων, δείτε στη λίστα που ακολουθεί τα πιο παλιά θρυλικά εστιατόρια του κόσμου, που διατηρούνται αισίως μέχρι σήμερα. Αν τύχει να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, φροντίστε να κάνετε μια βόλτα από εκεί. Αξίζει τον κόπο.

   Συντάχθηκε στις %AM, %02 %355 %2023 %10:%Ιουν σε Reportage
   Ετικέτες: ΓΚΟΥΡΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 48 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Ο όμορφος κόσμος των vintage γραφομηχανών
   Ο όμορφος κόσμος των vintage γραφομηχανών

   Ένα από τα προσωπικά αντικείμενα της Σύλβια Πλαθ που ξεχώρισαν σε μια πρόσφατη δημοπρασία του οίκου Bonhams στο Λονδίνο, ήταν η γραφομηχανή με την οποία η Plath έγραψε το The Bell Jar το 1961 η οποία πουλήθηκε για £ 32.500 - πολύ περισσότερο από την-Green Hermes 3000 που ανήκε στον Jack Kerouac - και η οποία πουλήθηκε για $ 22.500 στο Christie's στη Νέα Υόρκη πριν από οκτώ χρόνια.

   Συντάχθηκε στις %AM, %02 %319 %2023 %09:%Ιουν σε Reportage Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 42 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Τέχνη και δημιουργία μέσα από τα σίδερα της φυλακής
   Τέχνη και δημιουργία μέσα από τα σίδερα της φυλακής

   Κάθε βιβλίο κρύβει μια μοναδική ιστορία. Μυθιστορήματα, αυτοβιογραφίες, αστυνομικά θρίλερ, όλα έχουν ένα συγκεκριμένο φαν κλαμπ, ενώ η πλοκή τους συνήθως συνδέεται με τη ζωή του συγγραφέα αλλά και τις περιπέτειες του. Σαφώς κάποια είναι πιο συναρπαστικά από κάποια άλλα, ενώ η ζωή των εμπνευστών τους συνήθως είναι μυστηριώδης. Ας πάρουμε για παράδειγμα πολύ γνωστά βιβλία τα οποία γράφτηκαν από δημιουργούς που μνημονεύουμε μέχρι και σήμερα, ενώ κατά τη συγγραφή τους οι ίδιοι βρίσκονταν μέσα στα σίδερα της φυλακής. Ας θυμηθούμε μερικά από αυτά.

   Συντάχθηκε στις %AM, %02 %260 %2023 %08:%Ιουν σε Reportage
   Ετικέτες: ΤΕΧΝΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 47 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Όταν ο Picasso συνάντησε τον Αριστοφάνη
   Όταν ο Picasso συνάντησε τον Αριστοφάνη

   Ένα καλό βιβλίο μπορεί να διαβαστεί ξανά και ξανά. Θέλουμε να το έχουμε κοντά μας, στην βιβλιοθήκη μας γιατί αισθανόμαστε πως κάτι μας συνδέει μαζί του. Όταν όμως το καλό βιβλίο συνοδεύουν εικόνες που έχουν φιλοτεχνήσει μερικοί από τους πιο διάσημους ζωγράφους, το καλό βιβλίο γίνεται συλλεκτικό, το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό και η σχέση μας μαζί του ακόμα πιο στενή.

   Οι εκδοτικοί οίκοι "Limited Editions Club" και "The Folio Society" είναι κάποιοι μόνο από τους οίκους, που εκδίδουν τίτλους, υπό τους οποίους οι αστέρες της τέχνης και της λογοτεχνίας συναντώνται.

   Συντάχθηκε στις %AM, %02 %259 %2023 %08:%Ιουν σε Reportage
   Ετικέτες: ΤΕΧΝΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 50 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Η αξεπέραστη γοητεία του μινιμαλισμού
   Η αξεπέραστη γοητεία του μινιμαλισμού

   Παρά το γεγονός ότι είναι μόνο 230 τετραγωνικά πόδια σε μέγεθος, αυτή η εντυπωσιακή κατοικία από τους αρχιτέκτονες Robert Nichol & Sonsmanages σε κάνει να αισθάνεσαι ευρύχωρα και εκπληκτικά με όλους τους σωστούς τρόπους.

   Απολαύστε το παρακάτω:

   Συντάχθηκε στις %AM, %02 %247 %2023 %07:%Ιουν σε Reportage
   Ετικέτες: DESIGN ΡΕΠΟΡΤΑΖ
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 47 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • "Ο τρόπος που αστειεύομαι είναι να λέω την αλήθεια. Είναι το καλύτερο αστείο."
   "Ο τρόπος που αστειεύομαι είναι να λέω την αλήθεια. Είναι το καλύτερο αστείο."

   Ο Αλεξάντρ Γκιτρί γνωστός ως Σασά Γκιτρί ήταν Γάλλος θεατρικός συγγραφέας, ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1885 στην Αγία Πετρούπολη και πέθανε στις 24 Ιουλίου 1957 στο Παρίσι.

   Συντάχθηκε στις %AM, %01 %356 %2023 %10:%Ιουν σε ΑΤΑΚΑ
   Ετικέτες: PEOPLE ΑΤΑΚΑ
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 44 φορές
  • Η διαχρονική αξία ενός ακριβού ρολογιού για δώρο
   Η διαχρονική αξία ενός ακριβού ρολογιού για δώρο

   Το να παντρευτείς είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή οποιουδήποτε ανθρώπου και ως εκ τούτου η περίσταση απαιτεί κάποιο σημαντικό δώρο, για παράδειγμα ένα ρολόι κατάλληλης διάκρισης. Αλλά, δεν είναι μόνο ο γάμος ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή των ανθρώπων, είναι και μια οποιδήποτε επέτειος.

   Είτε πρόκειται για τον εαυτό σας είτε για τον / την σύζυγό σας, σκεφτείτε επιπλέον την επιλογή ενός luxury ρολογιού που θα κοσμεί πάντα τον καρπό του/της.

   Ακολουθούν μερικές εξαιρετικές επιλογές για κάθε περίσταση:

   Συντάχθηκε στις %AM, %01 %353 %2023 %10:%Ιουν σε Reportage
   Ετικέτες: ΣΤΥΛ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 47 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Στο εσωτερικό μιας κατοικίας όνειρο (εικόνες)
   Στο εσωτερικό μιας κατοικίας όνειρο (εικόνες)

   Οι αρχιτέκτονες / σχεδιαστές του Studio MK27 έκαναν πάλι το «θαύμα» τους στο εσωτερικό/εξωτερικό, σε αυτό το σπίτι στο Σάο Πάολο, τη Βραζιλίας. Διώροφοι εσωτερικοί χώροι , με καλαίσθητη διακόσμηση από μια πανέμορφη ουδέτερη παλέτα χρωμάτων.

   Απολαύστε το:

   Συντάχθηκε στις %AM, %01 %350 %2023 %10:%Ιουν σε Reportage Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 51 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Από καθολική σχολή σε υπέροχα, πολυτελή διαμερίσματα
   Από καθολική σχολή σε υπέροχα, πολυτελή διαμερίσματα

   Το κτήριο όπου στεγάζονταν μια καθολική σχολή στο νούμερο 555 West End Avenue, μετατράπηκε σε ένα από τα πιο σπουδαία πολυτελή condos σε όλη τη Νέα Υόρκη.

   Γεμάτο από γοτθικά στοιχεία που γεμίζουν τους χώρους δίνουν τώρα ένα μοναδικό χαρακτήρα στις 13 διαφορετικές μονάδες. Η ρεσεψιόν, για παράδειγμα, είναι  το γυμναστήριο του σχολείου και διαθέτει τοξωτό τοίχο από το δάπεδο μέχρι την οροφή, ενώ η βιβλιοθήκη είναι τώρα ένα παλάτι πέντε υπνοδωματίων με καθιστικό.

   Οι τιμές ξεκινούν από 7,9 εκατ. δολάρια.

   Θαυμάστε το:

   Συντάχθηκε στις %AM, %01 %345 %2023 %10:%Ιουν σε Reportage
   Ετικέτες: STYLE REPORTAGE
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 66 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Ο άνθρωπος που "καπέλωσε" το Χολιγουντ
   Ο άνθρωπος που "καπέλωσε" το Χολιγουντ

   Μια φορά κι έναν καιρό ένας άντρας δεν μπορούσε να αποκαλεί τον εαυτό του κύριο αν δεν φορούσε το σωστό καπέλο. Για αιώνες, τα καπέλα διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην κοινωνία και όλοι όσοι ήταν κάποιος είχαν ένα. Οι καιροί έχουν αλλάξει. Οι ημέρες του Humphrey Bogart και του καπέλου που φορούν τζέντλεμαν φαίνεται να είναι εξίσου φευγαλέες με τις εταιρείες που παρήγαγαν αυτά τα αριστουργηματικά  αξεσουάρ. Ευτυχώς για όλους όσοι παραμένουν πιστοί και φοράνε καπέλα, το πρώτο κατάστημα καπέλων στον κόσμο εξακολουθεί να υπάρχει σήμερα και δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα καλύτερο από την Lock & Co. Hatters.

   Συντάχθηκε στις %AM, %01 %330 %2023 %09:%Ιουν σε Reportage
   Ετικέτες: STORIES REPORTAGE
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 64 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Το νέο club Soho House στο Άμστερνταμ είναι εκπληκτικό
   Το νέο club Soho House στο Άμστερνταμ είναι εκπληκτικό

   Όταν πρόκειται για σχεδιασμό και  στυλ, το club Soho House δεν απογοητεύει ποτέ. Μόλις πρόσφατα, άνοιξε στο κτίριο Bungehuis του Άμστερνταμ.

   Διαθέτει μια εκπληκτική πισίνα στον τελευταίο όροφο, 79 υπνοδωμάτια, αίθουσες προβολής, γυμναστήριο με σολάριουμ και σπα, εργαστήριο επισκευής ποδηλάτων με ειδικό χώρο αποθήκευσης για δεκάδες δίτροχα και απίστευτη ποικιλία αντικειμένων και έργων τέχνης και αντίκες.

   Κάντε μια γρήγορη περιήγηση παρακάτω.

   Συντάχθηκε στις %AM, %01 %320 %2023 %09:%Ιουν σε Reportage Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 48 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Ποδήλατα έργα τέχνης από γιαπωνέζικο ατσάλι
   Ποδήλατα έργα τέχνης από γιαπωνέζικο ατσάλι

   Όταν πρόκειται για τη συλλογή ποδηλάτων, κάποιοι προτιμούν τα ιταλικά cruisers ή τα βρετανικά. Υπάρχει όμως  μια ολόκληρη κατηγορία ενθουσιώδους κοινού για το οποίο τίποτα δεν είναι σαν τα ιαπωνικά μοντέλα από γιαπωνέζικο ατσάλι, από τα «μεγάλα χρόνια εξαγωγής τους» που ξεκίνησαν με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 1964 και διήρκεσαν στη δεκαετία του 1990.

   Συντάχθηκε στις %AM, %01 %315 %2023 %09:%Ιουν σε Reportage
   Ετικέτες: STYLE REPORTAGE
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 55 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Ένα πανέμορφο καταφύγιο στο Skeleton Coast της Ναμίμπια
   Ένα πανέμορφο καταφύγιο στο Skeleton Coast της Ναμίμπια

   H εταιρεία ταξιδιών περιπέτειας Natural Selection  έχει ανοίξει ένα εξαιρετικά cool  νέο καταυλισμό -  σαφάρι στη Νέα Ακτή του Skeleton της Ναμίμπια. Το Shipwreck Lodge είναι στην πραγματικότητα μια σειρά από καταλύματα σαφάρι σχεδιασμένα να μοιάζουν με τα τρομακτικά ναυάγια που βρίσκονται σε αυτό το γνωστό βόρειο τμήμα της ακτής του Ατλαντικού της Ναμίμπια.

   Συντάχθηκε στις %AM, %01 %284 %2023 %08:%Ιουν σε Reportage
   Ετικέτες: architectural design REPORTAGE
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 66 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Ένα στιλάτο ποδήλατο βγαλμένο από την Dolce Vita του Fellini
   Ένα στιλάτο ποδήλατο βγαλμένο από την Dolce Vita του Fellini

   Η Martone Cycling Co. της Νέας Υόρκης, γνωστή για τα σούπερ κομψά ποδήλατα της, έχει συνεργαστεί με την ιταλική μάρκα Peroni Nastro Azzurro σχεδιάζοντας ένα πολύ cool καινούργιο ποδήλατο.

   Με όμορφα διακοσμημένα χρώματα στo κόκκινo, λευκό και μπλε, την υπογραφή της Peroni, τα συλλεκτικά ποδήλατα "Martone for Peroni" είναι τώρα διαθέσιμα για αγορά αποκλειστικά στις Η.Π.Α. μέσω του martonecycling.com στα 895 δολάρια ανά τεμάχιο. Εμείς απλά ευχόμαστε να έρθει και στην Ελλάδα.

   Συντάχθηκε στις %AM, %31 %382 %2023 %11:%Μαϊ σε Reportage Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 42 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Το εκπληκτικό ξενοδοχείο The Nomad στο Λος Άντζελες
   Το εκπληκτικό ξενοδοχείο The Nomad στο Λος Άντζελες

   Το κέντρο του Λος Άντζελες εμπλουτίστηκε με μια West Coast έκδοση του Ξενοδοχείου The Nomad, ένα από τα πιο κομψά και επιτυχημένα boutique ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη.

   Τοποθετημένο μέσα σε ένα πανέμορφο ιστορικό κτίριο που ήταν η έδρα της Τράπεζας της Ιταλίας, οι χώροι του είναι τόσο μεγάλοι και κομψοί όσο και αισθητικά ωραίοι, το ξενοδοχείο περιλαμβάνει ένα τεράστιο κτίριο του 1923 που λειτουργεί ως θυρίδα θησαυροφυλακίου, που οδηγεί στις γυναικείες τουαλέτες.

   Για όσους αναζητούν μια κομψή διαμονή στο Λος Άντζελες, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η πισίνα στον τελευταίο όροφο είναι εντυπωσιακή, το μπαρ σερβίρει ποτά σχεδιασμένα από τον Leo Robitschek, τον δόκτορα των κοκτέιλ και η διακόσμηση του, είναι σε ένα εντυπωσιακό μείγμα παραδοσιακού ιταλικού  και σύγχρονου στυλ .

   Απολαύστε το:

   Συντάχθηκε στις %AM, %31 %367 %2023 %10:%Μαϊ σε Reportage
   Ετικέτες: ΕΙΚΟΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 74 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Alfa Romeo: Legend, Culture
   Alfa Romeo: Legend, Culture

   Στο βιβλίο Alfa Romeo: Legend, Culture, Passion από τον Stefano d'Amico περιγράφεται η συναρπαστική ιστορία της Alfa Romeo η οποία ξεκίνησε το 1910, όταν η Cavalier Ugo Stella απέκτησε τις μετοχές της Società Italiana Automobili Darraq, μιας γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Έκτοτε θα γινόταν ένα από τα πιο εμβληματικά ιταλικά εμπορικά σήματα αυτοκινήτου, το βιβλίο είναι ένα αφιέρωμα στην εξαιρετική αριστεία του σχεδιασμού, της μηχανικής και της τεχνολογίας,  που καθιέρωσε γρήγορα τη φήμη της Alfa σε όλο τον κόσμο.

    
   Συντάχθηκε στις %AM, %31 %357 %2023 %10:%Μαϊ σε Reportage Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 98 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Σύγχρονες, γερμανικές βιβλιοθήκες
   Σύγχρονες, γερμανικές βιβλιοθήκες

   Σίγουρα, οι συγχρονες βιβλιοθήκες μπορεί να μην έχουν τόσο πολλή κίνηση όπως οι παλιές, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα σχέδια των κτιρίων τους είναι προσεκτικά κατασκευασμένα με καθαρές γραμμές και ομαλές καμπύλες. Ο φωτογράφος Kevin Krautgartner πήρε τα κλειδιά πριν ανοίξουν αυτές οι γερμανικές βιβλιοθήκες και τα οπτικά αποτελέσματα που συγκέντρωσε είναι εκπληκτικά:

   Συντάχθηκε στις %AM, %31 %326 %2023 %09:%Μαϊ σε Reportage Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 59 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Ένα υπερπολυτελές superyacht
   Ένα υπερπολυτελές superyacht

   Το βρετανικό design studio Ken Freivokh αποκάλυψε ένα εντυπωσιακό concept το εικονιζόμενο Superyacht 140μ. που χαρακτηρίζεται από κομψές γραμμές και πολλές υαλώδεις επιφάνειες. Κορυφαίο στοιχείο είναι μια κυκλική αποκοπή στην άκρη του τόξου, η οποία είναι πλατφόρμα παρατηρητηρίου. Το Superyacht διαθέτει στόλο μικρότερων σκαφών έτοιμο να μεταφέρει τους επισκέπτες στην ξηρά. Καθώς και ένα να πλήρες γκαράζ που μπορεί να φιλοξενήσει έξι μεγάλες λιμουζίνες.

   Συντάχθηκε στις %AM, %31 %322 %2023 %09:%Μαϊ σε Style
   Ετικέτες: Superyacht STYLE
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 63 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Μινιμαλισμός σε αποχρώσεις του μαύρου
   Μινιμαλισμός σε αποχρώσεις του μαύρου

   Σχεδιασμένο από τους αρχιτέκτονες Walter&Walter στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, αυτό το καταπληκτικό σπίτι σε αποχρώσεις του μαύρου, είναι τόσο σύγχρονο και cool, όσο και απόλυτα μινιμαλιστικό. Θαυμάστε το!

    
   Συντάχθηκε στις %AM, %31 %317 %2023 %09:%Μαϊ σε Reportage Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 52 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Από φυλακή... μπουτίκ ξενοδοχείο
   Από φυλακή... μπουτίκ ξενοδοχείο

   Στη γερμανική πόλη Offenburg, το πρόσφατα ανακαινισμένο Hotel Liberty στεγάζεται σε ένα μεγάλο βιομηχανικό κτίριο που κάποτε χρησιμοποιήθηκε ως φυλακή μετά τη Γαλλική Επανάσταση. Αν και το παρελθόν του είναι ιστορικό, η σημερινή του κατάσταση προορίζεται να χρησιμεύσει ως φάρος ελευθερίας και πολυτελούς απόλαυσης.

   Πλήρως μετασχηματισμένο, το boutique Hotel στεγάζει το εστιατόριο Wasser & Brot (και 38 δωμάτια και σουίτες που είναι επιπλωμένα  με χειροποίητα έπιπλα και σκούρες και αρρενωπές λεπτομέρειες στο σχεδιασμό τους, όπως δρύινα πατώματα και δέρματα.

   Όσοι αναζητείτε μια ενδιαφέρουσα διαμονή με προσεγμένη σχεδίαση, αυτό είναι σίγουρα ένας προορισμός που πρέπει να εξετάσετε.

   θαυμάστε το:

   Συντάχθηκε στις %AM, %30 %405 %2023 %11:%Μαϊ σε Reportage
   Ετικέτες: architectural design REPORTAGE
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 59 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Ηχεία έργα τέχνης, από τις εξατμίσεις αυτοκινήτων της Formula 1
   Ηχεία έργα τέχνης, από τις εξατμίσεις αυτοκινήτων της Formula 1

   Η ομάδα τεχνικών στην iXoost σχεδιάζει και παράγει μερικά από τα ωραιότερα ηχεία στην αγορά, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι έχουν φτιαχτεί από τις εξατμίσεις αυτοκινήτων της Formula 1. Οι τιμές στα σχέδια των καταπληκτικών σε ντιζάιν και ήχο ηχείων της Xoost, ξεκινούν από τα 5.600 δολάρια το καθένα. Στην εταιρία, κάνουν επίσης, ειδικές παραγγελίες, εάν έχετε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο F1, που σας αρέσει.

   Απλά, δεν υπάρχουν πιο όμορφα!

   Συντάχθηκε στις %AM, %30 %402 %2023 %11:%Μαϊ σε Reportage
   Ετικέτες: DESIGN REPORTAGE
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 77 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Μετέτρεψαν ένα κοντέινερ στην πιο cool, εργένικη φωλιά
   Μετέτρεψαν ένα κοντέινερ στην πιο cool, εργένικη φωλιά

   Η αρχιτεκτονική εταιρεία HiLoft μετέτρεψε ένα εμπορευματοκιβώτιο 40 ποδιών, σε μια φορητή, ιδανική φωλιά για έναν εργένη.

   Ένα πλήρες σαλόνι με επένδυση ξύλου κι ένα vintage Triumph TR4 στην βιτρίνα. Πιο cool από αυτό, δεν υπάρχει

    θαυμάστε το:
   Συντάχθηκε στις %AM, %30 %399 %2023 %11:%Μαϊ σε Reportage Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 47 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Αυτός είναι ο ιδανικός αριθμός των "πρώην"...
   Αυτός είναι ο ιδανικός αριθμός των "πρώην"...

   Πόσους "πρώην" εραστές θα θέλατε να έχει η/ο σύντροφός σας; Τουλάχιστον τρεις, απάντησε η πλειοψηφία των Βρετανών, σε πρόσφατη μελέτη. Ερευνητές από τα Πανεπιστήμια του Νότινγχαμ, του Μπρίστολ και του Σουάνσι, βρήκαν ότι οι Βρετανοί singles θέλουν να κάνουν σχέση με κάποιον/α που να έχει εμπειρία στο σεξ, όχι όμως με κάποιον/α που πηγαίνει από κρεβάτι σε κρεβάτι.

   Συντάχθηκε στις %AM, %30 %344 %2023 %10:%Μαϊ σε Reportage
   Ετικέτες: ΣΧΕΣΕΙΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 55 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Χωρίστε δια αντιπροσώπου
   Χωρίστε δια αντιπροσώπου

   Δυσκολεύεστε να χωρίσετε; Πληρώστε κάποιον άλλον να το κάνει για εσάς. Αρκεί να ζείτε στην Αυστραλία, όπου διατίθεται αυτή η υπηρεσία. Η νοσοκόμα Κρίστυ Μάζινς ίδρυσε την εταιρεία «Sorry It's Over», η οποία κάνει τη βρώμικη δουλειά για εσάς. Η Αυστραλή νοσοκόμα έρχεται να σας απαλλάξει από το βάρος του «πώς να το πω κομψά, χωρίς να πληγώσω τον/την άλλον/η;».

   Συντάχθηκε στις %AM, %30 %325 %2023 %09:%Μαϊ σε Reportage
   Ετικέτες: ΒΙΖΑRRE ΡΕΠΟΡΤΑΖ
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 26 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Τρομακτική Τέχνη
   Τρομακτική Τέχνη

   Η τέχνη δεν γνωρίζει όρια και σε πολλές περιπτώσεις δοκιμάζει τα όριά μας με τις απόκοσμες μορφές της. Αυτό ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση των πινάκων ζωγραφικής που θα δείτε στη συνέχεια, οι οποίοι μοιάζουν βγαλμένοι από σκληρή ταινία τρόμου.

   Καλλιτέχνες με τεράστια αναγνώριση και περίσσιο ταλέντο που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον κόσμο της τέχνης κατάφεραν να δημιουργήσουν έργα τόσο τρομακτικά και τόσο «σκληρά» που δύσκολα θα τα επέλεγε κανείς για το… σαλόνι του.

   Από τα έργα των Βίνσεντ βαν Γκόνγκ, Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς και Σαλβαδόρ Νταλί σε αυτά των Φρανσίσκο Γκόγια, Καραβάτζιο και Τιτσιάνο απολαύστε τους 20 πιο τρομακτικούς πίνακες ζωγραφικής στην ιστορία της Τέχνης και… δαμάστε τους εφιάλτες σας!

   Συντάχθηκε στις %AM, %30 %322 %2023 %09:%Μαϊ σε Reportage
   Ετικέτες: ΤΕΧΝΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 18 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Οι συνέπειες της μανίας σε εικόνες
   Οι συνέπειες της μανίας σε εικόνες

   Το project που δημιούργησε η Jo Cabezas δεν έχει να κάνει απλά με την τέχνη. Αντίθετα, περνά μηνύματα και σώζει ζωές. Ο ίδιος χρησιμοποιεί εικόνες που θίγουν ζητήματα της καθημερινής ζωής και παρουσιάζει διαφόρων ειδών μανίες/νευρώσεις που βασανίζουν τον άνθρωπο.

   Όπως ο ίδιος εξηγεί, του πήρε τέσσερις μήνες για να διεξάγει την έρευνα και να δημιουργήσει τις σωστές φωτογραφίες. Στο τέλος αποφάσισε να κάνει μια σχετική έκθεση.

   Στη συνέχεια παρουσιάζονται οι 7 αγαπημένες εικόνες της καλλιτέχνιδος.

   Συντάχθηκε στις %AM, %30 %308 %2023 %09:%Μαϊ σε Reportage Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 22 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • "Επανασυνδέοντας το Χρόνο"
   "Επανασυνδέοντας το Χρόνο"

   Στη σειρά έργων με τίτλο "Επανασυνδέοντας το Χρόνο" ο κινέζος φοιτητής της σχολής καλών τεχνών GuangzhouHu Shaoming, αποσυναρμολογεί vintage αντικείμενα. Στη συνέχεια ενσωματώνει ένα φερμουάρ και μας επιτρεπεί να ρίξουμε μία κλεφτή ματιά στην περίπλοκη ομορφία του εσωτερικού μηχανισμού λειτουργίας τους.

   Όπως λέει ο ίδιος χρησιμοποίησε το φερμουάρ για να ανοίξει ένα "παράθυρο" σε αυτα τα βιομηχανικά επιτεύγματα της ανθρωπότητας, φέρνοντας την ιστορία στο παρόν.

   Συντάχθηκε στις %AM, %29 %270 %2023 %08:%Μαϊ σε Reportage
   Ετικέτες: ΤΕΧΝΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 41 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Εγκατάλειψη...
   Εγκατάλειψη...

   H απόκοσμη ομορφιά αυτοκινήτων που τερμάτισαν το ταξίδι τους και αφέθηκαν στην άκρη του χρόνου να στέκουν ακίνητα, φαντάσματα του πρότερου εαυτού τους...

   Απολαύστε τα:

   Συντάχθηκε στις %AM, %29 %267 %2023 %08:%Μαϊ σε Reportage Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 47 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Στα 7,7 ευρώ αποτίμησε την κάθε… επαφή με τη γυναίκα του
   Στα 7,7 ευρώ αποτίμησε την κάθε… επαφή με τη γυναίκα του

   Κινήθηκε νομικά προκειμένου να διεκδικήσει αποζημίωση. Αποζημίωση με το αιτιολογικό της προσβολής της υγείας προσώπου. Το περιστατικό αφορά 30χρονο ο οποίος διεκδίκησε αποζημίωση 12.000 ευρώ για ηθική βλάβη που υπέστη… η σεξουαλική του ζωή.

   Όχι, μην ανησυχείτε, δεν έπαθε κάτι ο ίδιος, ή το… εργαλείο του. Αλλά η άτυχη γυναίκα του, που έμεινε ανάπηρη ύστερα από τροχαίο ατύχημα. Αποτέλεσμα, μεταξύ πολλών άλλων ιδιαιτέρως καταστροφικών για τη ζωή της, ήταν εκείνη να μην μπορεί πλέον να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με τον σύζυγό της. Κι εκείνος αποφάσισε να επωφεληθεί, όσο μπορεί. Διεκδίκησε λοιπόν την αποζημίωση ως ηθική βλάβη καθώς, όπως υποστήριξε, η σεξουαλική του ζωή ακυρώθηκε μετά την αναπηρία της συζύγου του.

   Συντάχθηκε στις %AM, %29 %252 %2023 %08:%Μαϊ σε Reportage
   Ετικέτες: ΒΙΖΑRRE ΡΕΠΟΡΤΑΖ
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 44 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • "Foodscapes" - Mαγικά τοπία φτιαγμένα από τρόφιμα
   "Foodscapes" - Mαγικά τοπία φτιαγμένα από τρόφιμα

   Για χρόνια, ο Carl Warner, φωτογράφος δημιουργεί μαγευτικές εικόνες τοπίων που με την πρώτη ματιά φαίνονται ρεαλιστικά, στην πραγματικότητα όμως είναι κατασκευασμένα από τρόφιμα.

   Όλα ξεκίνησαν ενώ περπατούσε σε μια αγορά τροφίμων. Στον πάγκο, τα μανιτάρια portobello έμοιαζαν με δέντρα απο εξωγήινο κόσμο. Αγόρασε μια χούφτα, επέστρεψε στο στούντιό και έστησε ένα τοπίο μινιατούρα εμπλουτίζοντας τη συνταγη με ρύζι και φασόλια.

   Κλικ και η φωτογραφία "Mushroom Savanna" έγινε η πρώτη μιας συλλογής με τίτλο "Foodscapes".

   Συντάχθηκε στις %AM, %29 %241 %2023 %07:%Μαϊ σε Reportage
   Ετικέτες: ΒΙΖΑRRE ΡΕΠΟΡΤΑΖ
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 53 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Για να τον αισθάνεσαι πάντα… «εκεί»
   Για να τον αισθάνεσαι πάντα… «εκεί»

   Πώς θα μπορούσε ο θάνατος να συνδεθεί, άμεσα με την σεξουαλικότητα; Ο Ολλανδός σχεδιαστής Μάρκ Στάρκενμπουμ αποφάσισε να το τολμήσει μέσα από το project 21 γραμμάρια (21Grams). Πρόκειται για έναν γυάλινο δονητή – θήκη. Τι θα μπορούσε όμως κανείς να αποθηκεύσει μέσα σε έναν δονητή; Μα τι άλλο από την τέφρα του αγαπημένου του.

    
   Συντάχθηκε στις %AM, %29 %239 %2023 %07:%Μαϊ σε Reportage
   Ετικέτες: GADGET REPORTAGE
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 52 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Ραντεβού στα τυφλά πλήκτρα…
   Ραντεβού στα τυφλά πλήκτρα…

   «Γνώρισα μια κοπέλα η οποία ήταν σαδομαζοχίστρια. Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά μέχρι που αποφάσισε ότι μετά το σεξ ήθελε να με μαστιγώνει. Τέλος πάντων, αποτέλεσμα ήταν ύστερα από 3 μήνες να με έχει σαπίσει στο ξύλο και έτσι την χώρισα» εξομολογείται την εμπειρία του ένας «ξυλοφορτωμένος» χρήστης. «Μάλλον δεν με βοηθάει η ηλικία μου, είμαι 44 ετών, εμφανίσιμος, ελεύθερος άνετος οικονομικά και ψάχνω κάτι σοβαρό με προοπτική οικογενείας και φυσικά δεν θέλω χωρισμένες με παιδιά.

   Συντάχθηκε στις %AM, %29 %237 %2023 %07:%Μαϊ σε Reportage
   Ετικέτες: SOCIAL REPORTAGE
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 72 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Τα γυναικεία εσώρουχα έχουν τη δική τους ιστορία
   Τα γυναικεία εσώρουχα έχουν τη δική τους ιστορία

   Τι σχέση έχει η εξέλιξη των εσωρούχων με την κοινωνική τάξη και το στυλ μιας γυναίκας; Απάντηση στο ερώτημα που κατά καιρούς απασχολεί τους κοινωνιολόγους, προσπαθεί να δώσει η Lindsay Baker μέσα από πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε.

   Η ιστορία των εσωρούχων δεν είναι τόσο απλή, όσο μπορεί να νομίζετε εκ πρώτης όψεως. Πίσω από τους κορσέδες, τα σλιπ, τις καλτσοδέτες κρύβονται βαθύτερα μυστικά του φύλου, κανόνες ηθικής και τεχνικές του στυλ που ούτε είχαν περάσει από το μυαλό μας. Η σύνδεση αυτή των σχέσεων αποκαλύπτεται στην έκθεση του μουσείου “Victoria & Albert” στο Λονδίνο.  

   Συντάχθηκε στις %AM, %29 %234 %2023 %07:%Μαϊ σε Reportage Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 51 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  • Οι πιο δροσερές οπτασίες...
   Οι πιο δροσερές οπτασίες...

   Ο αυτοδίδακτος καλλιτέχνης Sean Yoro, μπήκε στον κόσμο της τέχνης του δρόμου το 2015, όταν οι μοναδικές τοιχογραφίες νερού που ζωγράφισε, έγιναν ευρέως γνωστές.

   Μεγαλώνοντας στο Eastside του Oahu, ο Sean πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του κάνοντας σερφ, μέχρι το τέλος της εφηβείας του, όταν ανακάλυψε το πάθος του για τα γκράφιτι και τα τατουάζ. Δουλεύει με το ψευδώνυμο HULA και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να συνεχίσει την καριέρα του.

   Επηρεασμένος από την αγάπη του για τον ωκεανό, ο Hula δημιουργεί ημι-βυθισμένες τοιχογραφίες, καθώς είναι ανεβασμένος και ισορροπεί σε μια σανίδα του σερφ.

   Ο καλλιτέχνης προσπαθεί να φέρει τη ζωή σε κενά μέρη, ναυάγια, εγκαταλελειμένες αποβάθρες και ξεχασμένους τοίχους. Δουλεύει εξ' ολοκλήρου με λαδομπογιά και χρησιμοποιεί παραδοσιακές τεχνικές για να δημιουργήσει μαλακές, γυναικείες φιγούρες που αλληλεπιδρούν με την επιφάνεια του νερού.

   Συντάχθηκε στις %AM, %28 %342 %2023 %10:%Μαϊ σε Reportage
   Ετικέτες: ΤΕΧΝΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
   Σχολιάστε πρώτοι! Διαβάστηκε 149 φορές Διαβάστε περισσότερα...
  Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
  Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.