ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο φόρος τιμής της McLaren στον Ayrton Senna

Tweet
Share
Tweet
Share

Η McLaren αποτίοντας φόρο τιμής στον θρυλικό οδηγό της Formula 1 Ayrton Senna, πρόσφατα αποκάλυψε το supercar McLaren Senna, το oποίο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με μοναδικό σκοπό να είναι το απόλυτο αυτοκίνητο στο δρόμο.

McLaren

Με μία μηχανή 4.0-λίτρων twin-turbocharged V8 κάτω από την κουκούλα, είναι η ισχυρότερη μηχανή McLaren εσωτερικής καύσης που κατασκευάστηκε ποτέ. Είναι επίσης το ελαφρύτερο αυτοκίνητο McLaren μετά το θρυλικό McLaren F1, με σασί και πλαίσιο από άνθρακα.

McLaren

"Αυτό είναι το πρώτο project της McLaren που συνδέεται πραγματικά με το πνεύμα και την απόδοση του Ayrton στους αγώνες", λέει ο Bruno Senna. "Η McLaren Senna τιμά τον θείο μου επειδή είναι τόσο απολύτως αφοσιωμένη στην παροχή μιας εμπειρίας  που επιτρέπει στον οδηγό να είναι ο καλύτερος που μπορεί να υπάρχει. Υπάρχει μια απόλυτη, ομαλή σύνδεση μεταξύ αυτοκινήτου και οδηγού και αυτή η καθαρή δέσμευση, ανταποκρίνεται και στηρίζεται σε αυτή, που εξασφαλίζει μια εμπειρία τόσο επικεντρωμένη και εντυπωσιακή στον οδηγό, που του προκαλεί δέος από τα βάθη της τελειότητας που κατέχει η McLaren Senna."

McLaren

Η παραγωγή του περιορίζεται σε 500 αυτοκίνητα, όλα συναρμολογούνται με το χέρι στο Κέντρο παραγωγής της McLaren στην Αγγλία, και κάθε αυτοκίνητο θα διατίθεται στη τιμή περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman