ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Άφωνη η Αμερική και ο κόσμος από την ταπεινότητα του 'Greek Freak" (βίντεο)

Tweet
Share
Tweet
Share

Άφωνους άφησε τους αμερικανούς και τον κόσμο όλο ο Γιάννης Αντετοκούμπο, μιλώντας για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στην Ελλάδα, τότε που ήταν αναγκασμένος να πουλάει cd’s στους δρόμους για να μπορέσει να βοηθήσει την οικογένεια του, στην διάσημη εκπομπή 60 minutes του CBS. Όπως είπε, τα χρόνια εκείνα ήταν δύσκολα, όμως, υπήρχε αγάπη στην οικογένειά του, ήταν όλοι μαζί και αυτό δεν τους λύγισε.

«Ήταν δύσκολα. Δεν είχαμε πολλά λεφτά, αλλά είχαμε πολλή ευτυχία, οπότε αυτό δεν μας λύγισε. Όταν παλεύαμε, ήμασταν όλοι μαζί σε αυτό. Διασκεδάζαμε, χαμογελούσαμε. Σίγουρα με έκανε πιο δυνατό!», είπε ο Αντετοκούνμπο για τα πρώτα του χρόνια στην Ελλάδα.

Στο σχόλιο μάλιστα του δημοσιογράφου ότι «πρέπει να ήσουν καλός πωλητής!», ο Γιάννης απάντησε: «Ήμουν ο καλύτερος! Ήμουν πολύ καλός σε αυτό!», ενώ αποκάλυψε και το μυστικό του. Ότι δηλαδή,  δεν τα παρατούσε ποτέ.

Όσο για το αν του αρέσει ακόμα αυτό, απάντησε: «Το να είμαι επίμονος στη ζωή; Νομίζω ναι! Θα κάνω κάτι και θα το κάνω σωστά!». Και πρόσθεσε: «Πρέπει να βελτιώνομαι. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Φοβάμαι πολύ την αποτυχία. Οπότε, πρέπει να γίνομαι καλύτερος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman