ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ό,τι αξίζει, διαρκεί

Tweet
Share
Tweet
Share

Σε μια εποχή που όλα διαρκώς τρέχουν… και δεν μας αφήνουν να «σταματήσουμε» για λίγο σε ό,τι αξίζει, σε μια ματιά, σε μια γλυκιά κίνηση, ένα άγγιγμα, ένα χαμόγελο έρχονται τα Χριστούγεννα… για να μας δώσουν το έναυσμα για λίγο περισσότερο χρόνο και ποιοτικές στιγμές, με αυτούς, που για εμάς αξίζουν!

Τo Cardhu Single Malt Scotch Whisky είναι εδώ. Κοντά στο πνεύμα των γιορτών, που φέρνει μαζί αγαπημένα πρόσωπα και γιορτάζει τις σχέσεις που διαρκούν στο χρόνο.

 

Ένα ταξίδι στην πιο μαγική εποχή του χρόνου ξεκινάει! Μικρές και μεγάλες συντροφιές βρίσκονται, αναπολούν την χρονιά ή τις χρονιές που πέρασαν μαζί – έστω και για λίγο, και σχεδιάζουν τα κοινά μελλοντικά τους σχέδια, που θα τους σμίξουν ίσως για ακόμα περισσότερο. Και θα είναι στιγμές που θα αξίζει να θυμηθούν. Και να ονειρευτούν. Μαζί.
Τη φετινή εορταστική περίοδο, το εκλεκτό Cardhu Single Malt Scotch Whisky με την ζεστασιά και αυθεντικότητα της μεταξένιας γεύσης του, μια απαλή γεμάτη γεύση με γλυκιές αναφορές βανίλιας, σε μια τέλεια ισορροπία με το φρουτώδη χαρακτήρα του, αποτελεί την ιδανική πρόταση δώρου για τους αγαπημένους μας.

 gardue

Λίγο πριν το 2018 παραδώσει τη σκυτάλη στο 2019, αντλώντας έμπνευση από το ειλικρινές, ζεστό και γενναιόδωρο πνεύμα φιλοξενίας, που δίδαξε η δημιουργός του Helen Cumming, η ομάδα Cellier προσφέρει το Cardhu Single Malt Scotch Whisky, σε μια ξεχωριστή πρόταση δώρου, το Cardhu Generosity Kit, σε περιορισμένη ποσότητα, για να το χαρίσετε στους σημαντικούς για εσάς ανθρώπους.

H συλλεκτική πρόταση δώρου, αποτελείται από μια ξύλινη κατασκευή, η οποία περιέχει τη φιάλη Cardhu Single Malt Scotch Whisky, συνοδευόμενη από τρεις επιλογές διακοσμητικών αντικειμένων, για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει στη δική σας περίσταση. Επιλέξετε ανάμεσα σε ένα υπέροχο χρυσό κερί, για να δημιουργήσετε μια ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι, μια μοναδική κλεψύδρα, για να κάνετε μνεία στο χρόνο, που συχνά μας θυμίζει να δίνουμε αξία σε ότι αξίζει, και τέλος χρυσούς κρίκους πετσέτας για μια πιο γιορτινή ατμόσφαιρα μαζί με τους αγαπημένους σας! Στην πρόταση δώρου, θα βρείτε card-postal! Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε το δικό σας μήνυμα στο παραλήπτη.

gardu2

Μια ευχή, μια κίνηση, ένα δώρο και ένα εκλεκτό απόσταγμα θα γιορτάσουν τις σχέσεις που φτιάχτηκαν για να διαρκούν! Το εμβληματικό Cardhu Single Malt Scotch Whisky, ενισχύει τη χαρά του να βρίσκεσαι με ανθρώπους που είναι κοντά σου. Αποτελεί την κλασσική αφορμή να βρεθούν φίλοι, αλλά και να συνοδεύσει τα οικογενειακά gatherings στο σπίτι, σε μια περίοδο που το «μαζί» έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ.
Γιορτάστε αυτά τα Χριστούγεννα μαζί με τους αγαπημένους σας και μοιραστείτε μαζί τους ιδιαίτερα δώρα από καρδιάς, αυθεντικές στιγμές και απολαυστικές εμπειρίες!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman