ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

10 από τα καλύτερα ρολόγια Tank στην αγορά

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο Louis Cartier εφεύρε το αρχικό ρολόι σε σχήμα Tank το 1917, το σχήμα του εμπνεύστηκε εν μέρει από το γαλλικό  Tank Renault FT-17 που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Cartier έχει κάνει διάφορες εκδόσεις του διακριτικού ρολογιού από τότε, ή λιγότερο παρόμοια ρολόγια που εμφανίζουν παρόμοιο κλασικό στιλ.

Εδώ είναι 10 από τα καλύτερα:

Cartier Tank XL, $ 6.500

Cartier 

Κοντά στο αρχικό  Tank αλλά σε πιο μοντέρνο και αντρικό μέγεθος XL, αυτό είναι το τέλειο ρολόι για τον σύγχρονο Cary Grant.

Jaeger-LeCoultre Grande Reverso, $ 7.500

Jaeger-LeCoultre

Δίπλα στο Tank του Cartier θα λέγαμε ότι το αναστρέψιμο Reverso, το οποίο κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 1931 για ποδοσφαιριστές, είναι το πιο εικονικό και αξιαγάπητο.

Glashütte Original Karree Moonphase, $ 5.000

Glashütte Original

Ένα από τα πιο ρετρό ρολόγια που έκανε η φημισμένη γερμανική επιχείρηση, το κομμάτι αυτό έχει λεπτομέρειες σχεδιασμού που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Rolex Cellini Prince, $ 8,118

Rolex

Αυτή η σπανιότητα λευκού χρυσού 18 καρατιών φαίνεται από την εποχή της Art Deco, αλλά οι εσωτερικές λειτουργίες είναι ενημερωμένες και αξιόπιστες όπως κάθε άλλο Rolex.

IWC Da Vinci Automatic, $ 5.824

IWC

Μια σπάνια περιορισμένη έκδοση ενός από τα μοναδικά ρολόγια τύπου Tank που έχει κατασκευάσει ο θρυλικός ωρολογοποιός, δεν θα συναντήσετε συχνά.

Cartier Santos 100, $ 4.150

Cartier

Μια πρόσφατη και εκπληκτικά δροσερή εκ νέου έκδοση μιας από τις εξελίξεις του Cartier από το αρχικό Tank, το Santos είναι πιο τετράγωνο και αυτό είναι καλό.

Breitling Bentley Flying B, $ 3.650

Breitling

Αυτό το ασυνήθιστο κομμάτι από την μακρόχρονη συνεργασία της Bentley και Breitling είναι πιο κατάλληλο για τα κλασικά Bentleys από τις πρώτες μέρες της μάρκας.

Girard Perregaux Vintage 1945, $ 6,220

Girard Perregaux

Αυτό το κειμήλιο περιορισμένης έκδοσης βασίζεται σε ένα πρωτότυπο σχέδιο από το 1945, με μια αξιοζήλευτη απλότητα και ρετρό στυλ που είναι πάντα στη μόδα.

Jaeger-LeCoultre Reverso Squadra GMT, $ 4.500

Jaeger-LeCoultre

Μας αρέσει αυτή η μεγάλη ενημέρωση για το Reverso που είναι λίγο πιο αρρενωπό χάρη στην τραχιά τετράγωνη θήκη και τη διπλή ζώνη ώρας GMT.

Cartier Tank Americaine, $ 7.950

Cartier

Ένα  από τα λίγα Tank Cartier που μπορείτε να πάρετε, με μια ελαφρώς χονδροειδή, επιμήκη θήκη που εξυπηρετεί μόνο τον παράγοντα κομψότητας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman