ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Έξη υπέροχα κλασικά αυτοκίνητα από τη δημοπρασία Bonhams

Tweet
Share
Tweet
Share

Περίπου 100 vintage αυτοκίνητα διέσχιζαν τη δημοπρασία στο Κονέκτικατ στη δημοπρασία του οίκου Bonhams Greenwich Concours d'Elegance, που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ετήσιας κλασικής επίδειξης αυτοκινήτων τον κορυφαίο προορισμό για τους συλλέκτες σπάνιων αυτοκινήτων  παγκοσμίως.

"Αν και δεν είναι παγκοσμίως γνωστή όπως  η  δημοπρασία  Carmel, Amelia Island ή Scottsdale, oi πωλήσεις του Bonhams Greenwich φαίνεται να βελτιώνονται κάθε χρόνο", δήλωσε ο Jared Zaugg, συγγραφέας του Gentlemen, Start Your Engines! The Bonhams Guide to Classic Race and Sports Cars. "Είναι μικρότερο και πιο casual, βολικό - μόλις 30 μίλια από τη Νέα Υόρκη - και προσφέρει μια φανταστική επιλογή κλασικών αυτοκινήτων. Ακούγεται κλισέ, αλλά υπάρχει πραγματικά κάτι για όλους εδώ. "

Από την Alfa Romeo έως την Bentley, την Jaguar και άλλα, τα εικονικά σπορ αυτοκίνητα roadster, cabriolet και coupe, σε ένα ευρύ φάσμα τιμών, ήταν έτοιμα για προσφορές, δείχνοντας ότι μπορεί κάποιος  να απκτήσει ένα εξαιρετικά cool  αυτοκίνητο χωρίς να ληστέψει μια τράπεζα.

Θαυμάστε τα:

1930 BENTLEY 4 ½-LITER SPORTS TOURER

Bonhams

Bonhams

Ιδιαίτερα ελκυστική για την εκατονταετηρίδα της Bentley, αυτό το  British Racing Green από τη Χρυσή Εποχή του προπολεμικού αυτοκινήτου θα μπορούσε εύκολα να αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο μιας παγκόσμιας συλλογής υψηλής κλάσης.

1957 PORSCHE 356A 1600 SPEEDSTER

Bonhams

Bonhams

Το πιο λαχταριστό από όλες τις 356 παραλλαγές. Αυτό το όμορφο παράδειγμα είχε μόνο δύο ιδιοκτήτες και είναι σχεδόν πανομοιότυπο με αυτά που ανήκαν στους Steve McQueen και James Dean.

1970 JAGUAR E-TYPE LOW DRAG LIGHTWEIGHT COUPE

Bonhams

Bonhams

Πρόκειται για αναπαλαίωση του πιο διάσημου E-Type όλων των εποχών, χρησιμοποιώντας ένα αρχικό πλαίσιο E-Type 1970. είναι απλά εξαιρετικό και γρήγορο.

1964 ALFA ROMEO GIULIA SPRINT SPECIALE

Bonhams

Bonhams

Μια από τις δύο Alfas στον κατάλογο, αυτό το εικονικό κουπέ με το αμάξωμα του σχεδιασμένο από τον Bertone, φαίνεται μαύρο αλλά είναι στην πραγματικότητα ένα σκοτεινό μεταλλικό πράσινο.

1977 PORSCHE 930 3.0 TURBO CARRERA

Bonhams

Bonhams

Αυτή η εξαιρετικά καλά διατηρημένη έκδοση 3.0-Liter 930 Turbo Carrera είναι η καθαρή τελειότητα της Porsche με παράγοντα συλλεκτικό,  λόγω των χαμηλών αριθμών παραγωγής.

1949 ALFA ROMEO 6C 2500 SUPER SPORT CABRIOLET

Bonhams

Bonhams

Μια από τις πιο όμορφες Alfas που φτιάχτηκε ποτέ, αυτό το cabrio είναι σχεδιασμένο από τον φημισμένο οίκο Pininfarina. Ένα ιστορικά σημαντικό κομμάτι της ιταλικής αυτοκίνησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman