ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Brabus Black Ops 800: Το πιο "άγριο θηρίο" που κατασκευάστηκε ποτέ

Tweet
Share
Tweet
Share

Πρόσφατα σας είχαμε παρουσιάσει το νέο θηρίο του γερμανικού Brabus. Σήμερα σας παρουσιάζουμε το πιο άγριο όχημα της σειράς της Benz, το G 63 AMG, που είναι και η κορυφή της γραμμής G-Wagen.

Brabus

Η περιορισμένη έκδοση super SUV, που ονομάστηκε Brabus Black Ops 800, έχει περισσότερη ιπποδύναμη – 800 ίππυς για να είμαστε ακριβείς - από το Lamborghini Urus ή το Bentley Bentayga Speed. Και όπως ίσως έχετε μαντέψει από το όνομα πιάνει τα 150 mph-plus, τελική ταχύτητα.

Brabus

Μόνο 10 από αυτά θα κατασκευαστούν γύρω από ένα εξατομικευμένο κινητήρα Brabus 4.0-λίτρων twin-turbo V8 που το ωθεί από 0-62 mph σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα. Η Brabus έχει επίσης διευρύνει το σώμα του G-Wagen με το εθιμοτυπικό της χρώμα σε  "μαύρο πλατίνα", υψηλής τεχνολογίας τροχούς 23 ", που του προσθέτουν μια πιο άγρια εικόνα.

Brabus

Το εσωτερικό είναι μια συμφωνία μαύρου και δερμάτινου γκρι δέρματος με κόκκινες λεπτομέρειες , κινητήρα 800 hp, ειδικά στοιχεία άνθρακα και ένα ειδικό τιμόνι εμπνευσμένο από σπορ αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Brabus

Τέλος, διαθέτει  μια προσαρμοσμένη εξάτμιση Brabus, που προσφέρει διαφορετικές λειτουργίες ανάλογα με το πόσο δυνατά θέλετε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας. Αλλά σκεφτείτε, οτι ο πλήρης βρυχηθμός του θηρίου είναι πιθανό να τρομάξει όλους όσοι βρίσκονται γύρω σας.

Brabus

Κάθε ένα θα κοστίσει περίπου 310.000 δολάρια και αναμένουμε ότι και τα δέκα θα βγουν αρκετά γρήγορα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman