ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Ferrari του Niki Lauda στο Pebble Beach Concours d'Elegance

Tweet
Share
Tweet
Share

Στο φετινό Pebble Beach Concours d'Elegance, η Gooding & Company θα προσφέρει ένα θρυλικό κομμάτι της ιστορίας της Formula 1 με τη μορφή της Ferrari 312T- 1975 που οδήγησε σε νίκες το 1975 ο αδικοχαμένος θρυλικός πιλότος Niki Lauda.

Mike Maez

Πίσω από το τιμόνι της , ο Αυστριακός οδηγός την οδήγησε σε νίκη στο γαλλικό Grand Prix και στη  δεύτερη θέση στο ολλανδικό Grand Prix και στην Τρίτη θέση  στο Γερμανικό Grand Prix. Όλες αυτές οι νίκες συνέβαλαν και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1 του 1975 και του Prancing Horse. Με το αυτοκίνητο αυτό, πήρε επίσης μια νίκη στο εκτός-πρωτάθληματος 1975 BRDC International Trophy που πραγματοποιήθηκε στο Silverstone.

Mike Maez

«Η Ferrari 312T είναι ένα από τα πιο σημαντικά και κυρίαρχα μοντέλα Grand Prix στην ιστορία», λέει ο Hans Wurl της Gooding & Company. «Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει ένα 312T παρουσιαστεί σε δημοπρασία, και αυτό το αυτοκίνητο, αποτελεί ένα μέρος της ζωής του θρυλικού αυστριακού πιλότου  Niki Lauda και των πρωταθλημάτων που κέρδισε, το γεγονός αυτό το κάνει μια μοναδική ευκαιρία. Είναι ένα προτζεκτ που είχαμε στα σκαριά αρκετά χρόνια πριν, και είναι μια πραγματικά σπάνια ευκαιρία να αποκτήσει κάποιος ένα μονοθέσιο με τη σημασία της. Ferrari 312T  "

Mike Maez

Αναμένεται να πουληθεί μεταξύ 6- 8 εκατομμύρια δολάρια, αυτό θα είναι πιθανώς ένα από τα πιο περιζήτητα αυτοκίνητα στο ετήσιο αυτοκινητιστικό γεγονός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman