ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μια εκπληκτική συλλογή από πέντε iconic hypercars σε δημοπρασία

Tweet
Share
Tweet
Share

O οίκος δημοπρασιών Bonhams μόλις ανακοίνωσε ότι μια καταπληκτική συλλογή από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ. θα δημοπρατηθούν στη Γενεύη το Σεπτέμβριο.

Η ιδιωτική συλλογή από τα 25 οχήματα θα εκτεθεί στο διάσημο Bonmont Golf & Country Club, ένα πρώην ιδιωτικό κάστρο που βλέπει στη λίμνη της Γενεύης με ένα μοναστήρι του 12ου αιώνα προσαρτημένο σε αυτό.

Η όλη συλλογή εκτιμάται ότι θα φέρει περίπου 13 εκατομμύρια, και τα αυτοκίνητα που θα προσφερθούν «αντιπροσωπεύουν μια διεθνή κλήση κύρους και απόδοσης από εικονικές μάρκες» συμπεριλαμβανομένων των Aston Martin, Bentley, Bugatti, Ferrari, Koenigsegg, Lamborghini, Maserati, Maybach και περισσότερές.

 Εδώ είναι οι πέντε κορυφαίες μάρκες:

Lamborghini Poison Roadster

Bonhams

Αυτό είναι ένα από τα μόλις εννέα εκδόσεις  roadster της Lamborghini, που κατασκευάστηκε για να γιορταστεί η  50η επέτειο της εταιρείας και βγαίνουν μόνο σε κόκκινο, λευκό ή πράσινο προς τιμήν της ιταλικής σημαίας.

Koenigsegg One:1

Bonhams

Αναμφισβήτητα από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα στη συλλογή, μόνο έξι παρήχθησαν από το σουηδό  κατασκευαστή και  είναι εξοπλισμένο με μια τερατώδη μηχανή 1.340 hp, έκανε το ντεμπούτο του στο 2014 στο  Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

McLaren P1

Bonhams

Ένα μόνο από τα 375 υβριδικά Hypercars που κατασκεύασε  η εικονική βρετανική φίρμα, κατ’ εικόνα και ομοίωση  της ομάδας της Formula 1, η οποία, είναι στην πρώτη γραμμή παραγωγής περιορισμένης μηχανικής  και σχεδιασμού αυτοκινήτων.

Ferrari LaFerrari

Bonhams

Εμπνευσμένη από τα αυτοκίνητα της Formula 1 και το πρώτο που αυτοκίνητο παραγωγής εξοπλισμένο με την υβριδική τεχνολογία που προέρχεται από την F1, η Ferrari το περιέγραψε ως το "πιο φιλόδοξο" μοντέλο που έκανε ποτέ.

Aston Martin One 77

Bonhams

Το hypercar από αλουμίνιο και ίνες άνθρακα , μόνο ένα από τα μόλις 77 που κατασκευάστηκαν  είναι ικανό να πιάσει  220 μίλια/ώρα Χάρη στον κινητήρα του V12 7.3-λίτρων, καθιστώντας το πολύ περισσότερο από μια άγρια  βόλτα από οποιαδήποτε Άστον Μάρτιν που οδήγησε ο James Bond, ποτέ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman