ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

10 εικονογραφήσεις μιας μακάβριας, αλλά kinky, ερωτικής πράξης

Tweet
Share
Tweet
Share

Η μυθολογία πάντα προσπάθησε να απαντήσει σε υπαρξιακά ερωτήματα μιας κοινωνίας. Εξηγώντας την πραγματικότητά μας και προσπαθώντας να απαντήσουμε σε αυτό που θα συμβεί μετά το θάνατό μας, οι ιστορίες μας δίνουν μια αίσθηση σκοπού και εσωτερικής ειρήνης. Ο θάνατος, ιδίως, διαδραμάτισε πάντα σημαντικό ρόλο στην εμπειρία των ανθρώπων. Τον βρίσκουμε ενδιαφέρον και τρομακτικό. Είναι το μεγαλύτερο αίνιγμα που δεν θα γνωρίσουμε ποτέ την απάντηση, τουλάχιστον μέχρι να είμαστε νεκροί οι ίδιοι. Κάθε πολιτισμός κατασκευάζει μύθους για τη μετά θάνατον ζωή.

Οι Αιγύπτιοι πίστευαν σε μια μεταθανάτια ζωή όπου οι νεκροί θα μπορούσαν να μπουν αν η ψυχή τους ήταν γεμάτη αλήθεια και δικαιοσύνη. Αν όχι, η ψυχή τους θα καταστραφεί. Οι Έλληνες είχαν τον κάτω κόσμο, ως ένα σκοτεινό μέρος που κυβερνούσε ο αδελφός του Δία, ο Άδης και η σύζυγός του, Περσεφόνη, που περίμεναν τους φιλοξενούμενους τους αφού διασχίσουν τον ποταμό Styx. Οι χριστιανοί πιστεύουν στον ουρανό και στην κόλαση, ο πρώτος προορίζεται για τους ενάρετους, ο τελευταίος για τους αμαρτωλούς. Αυτές οι ερμηνείες της μετά θάνατον ζωής αποτέλεσαν αντικείμενο πολλών έργων τέχνης σε όλη την ιστορία μας. Είναι ένα καθολικό μοτίβο, όχι αντίθετο με τις παραστάσεις της αγάπης.

illustrations love death darker days

illustrations love death darker days 1

illustrations love death darker days 2

Ο Joshua Drew είναι ένας εικονογράφος που εργάζεται με το ψευδώνυμο Darker Days. Οι πρωταγωνιστές των σχεδίων του είναι σκελετοί που αισθάνονται αγάπη, επιθυμία, πάθος και αισθήματα απογοήτευσης. Το έργο του διασυνδέεται με τον θάνατο σε συναρπαστικές εικόνες, που έγιναν κυρίως με μαύρο μελάνι, με μερικά φωτεινά χρώματα. Παρόλο που η ιδέα μπορεί να ακούγεται ζοφερή, τα σχέδια έχουν μια ωφέλεια για τον θεατή. Το σαρκαστικό χιούμορ και οι ευαίσθητες σκέψεις του Joshua για τις βαθύτερες επιθυμίες και τους φόβους μας δίνουν μια αίσθηση κάθαρσης. Θυμόμαστε ότι ο θάνατος είναι πάντα παρών, αλλά αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο η πράξη του να ερωτευθούμε και να εκφράσουμε τον έρωτα μας σεξουαλικά είναι τόσο σημαντική για εμάς.

illustrations love death darker days 3

illustrations love death darker days 4

illustrations love death darker days 5

illustrations love death darker days 6

illustrations love death darker days 7

illustrations love death darker days 8

illustrations love death darker days 9

illustrations love death darker days 10

illustrations love death darker days 11

illustrations love death darker days 12

Το έργο του καλλιτέχνη έχει γίνει πολύ δημοφιλές. Στην ιστοσελίδα του, ο Joshua εξηγεί ότι κατάφερε να ζήσει από τις πωλήσεις των εικονογραφήσεων του καθώς και τις εκτυπώσεις αυτών, σε αυτοκόλλητα βινυλίου, πουκάμισα, κύπελλα και θήκες τηλεφώνων. Είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί έχει φτάσει αυτό το επίπεδο επιτυχίας. Το έργο του είναι φρέσκο ​​και πρωτότυπο, καθώς απαιτεί δύο διαχρονικά θέματα και συνδυάζει έξυπνα το χιούμορ και την ευαισθησία.

Π. Τ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman