ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το ταχύτερο hypercar στον κόσμο έπιασε τα 304.773 μίλια/ώρα

Tweet
Share
Tweet
Share

Μια παραλλαγή της Bugatti Chiron μόλις έγινε το γρηγορότερο αυτοκίνητο παραγωγής του κόσμου -  πιάνοντας την ασύλληπτη  ταχύτητα 304.773 μίλια / ώρα στο Ehra-Lessien της Γερμανίας. Ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ των 277 μίλι / ώρα που έθεσε η Koenigsegg Agera RS.

Bugatti

Ο γνωστός βρετανός οδηγός Andy Wallace, ο οποίος κέρδισε την κατηγορία του στο Le Mans με ένα Jaguar το 1988 και κέρδισε επίσης στις 24 ώρες της Daytona (τρεις φορές) και τις 12 ώρες του Sebring (δύο φορές), καθώς και σε πολλούς άλλους αγώνες, πέτυχε πραγματικά το κατόρθωμα αυτό στις 2 Αυγούστου.

Bugatti

Μετά την ανακοίνωση του νέου παγκόσμιου ρεκόρ, ο πρόεδρος του Bugatti, Στέφαν Βίνκελμαν, δήλωσε ότι η μάρκα δεν θα ασχοληθεί πλέον με τις προσπάθειες καταγραφής ρεκόρ. «Έχουμε δείξει αρκετές φορές ότι κατασκευάζουμε τα ταχύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο», έλεγε. «Στο μέλλον, θα επικεντρωθούμε σε άλλους τομείς».

Bugatti

"Μια απίστευτη ταχύτητα", αναφέρει ο Wallace μετά την ιστορική του πορεία. "Είναι αδιανόητο ότι ένα αυτοκίνητο [παραγωγής] θα είναι ικανό για αυτό. Αλλά η Chiron ήταν καλά προετοιμασμένη και αισθάνθηκα πολύ ασφαλής.

Bugatti

Η Bugatti λέει ότι μια «ομάδα μηχανικών από διάφορους κλάδους» προετοίμασε μια έκδοση προ-παραγωγής ενός ανώνυμου επερχόμενου μοντέλου Chiron, ίσως το Chiron Super Sport, το οποίο περιγράφει μόνο τις "αεροδυναμικές βελτιώσεις" και την προετοιμασία που τη βοήθησαν να φτάσει στην απίστευτη ταχύτητα.

Bugatti

Η Bugatti περιμένει τις Koenigsegg και Pagani να προσπαθήσουν να σπάσουν το νέο ρεκόρ, με τα δικά τους υπεραυτοκίνητα, αλλά δεν περιμένουμε να συμβεί σύντομα.

 Μπράβο,Bugatti.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman