ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

5 συμπεράσματα ερευνών για το sex

Tweet
Share
Tweet
Share

Τείνουμε να συζητάμε περισσότερο τα θέματα που μας απασχολούν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τείνουμε να συζητάμε το θέμα που μας λείπει αλλά αυτο δεν φαίνεται να μας απασχολέι και πολύ. Αυτό τουλάχιστον προκυπτεί από τα συμπεράσματα 10 ερευνών σχετικών με τη σεξουαλική δραστηριότητα των ανθρώπων.

Συμπέρασμα Νο1
1 στις 4 γυναίκες απαντούν στο τηλέφωνο την ώρα που κάνουν σεξ, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε βρετανική ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Συμπέρασμα Νο2
1 στις 5 γυναίκες προτιμάει το Facebook από το σεξ. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθει για λογαριασμό μεγάλου γυναικείου περιοδικού στην οποία συμμετείχαν 2.000 γυναίκες, το 20% απάντησε ότι θα προτιμούσε να στερηθεί το σεξ για μία εβδομάδα παρά τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

Συμπέρασμα Νο3
Μόνο το 3% των ερωτηθέντων κάνει σεξ σε καθημερινή βάση, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη σε δείγμα 2.000 ανδρών και γυναικών από την εταιρεία ερευνών Mintel στην Βρετανία.

Συμπέρασμα Νο4
Το 60% των νεαρών γυναικών προτιμά τα κοπλιμέντα περισσότερο από το σεξ. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Journal of Personality, οι φιλοφρονήσεις που αφορούν την προσωπικότητα και όχι την εξωτερική εμφάνιση ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους σε ποσοστό 30%.

Συμπέρασμα Νο5
Μόλις 5,4 λεπτά κατά μέσο όρο, διαρκεί η σεξουαλική επαφή σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστήημίου του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman