ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Συνταξιοδοτικοί παράδεισοι: Η λίστα με τα καλύτερα μέρη για όσους έχουν πάρει σύνταξη

Tweet
Share
Tweet
Share

Τη λίστα με τα δέκα καλύτερα κράτη στον κόσμο για να ζήσει κάποιος που έχει συνταξιοδοτηθεί δημοσίευσε το περιοδικό International Living μετά από έρευνα. Στη πρώτη θέση βρίσκεται το Εκουαδόρ!

Τα κριτήρια της τελικής επιλογής περιλαμβάνουν παραμέτρους που σχετίζονται με το κόστος ζωής, την ευκολία ένταξης στο κοινωνικό σύνολο, το κλίμα και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Συγκεκριμένα, το Εκουαδόρ ξεχώρισε χάρη στο χαμηλό και ποιοτικό κόστος ζωής. Με ένα εξυπηρετικό μεταφορικό δίκτυο που όπως συνηθίζουν να λένε οι περισσότεροι δε χρειάζεται να αγοράσουν καν αυτοκίνητο, αλλά και με ποικίλες δυνατότητες ψυχαγωγίας κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση της λίστας. Ακολουθεί ο Παναμάς, χάρη στη φιλοξενία των κατοίκων του αλλά και στα προνόμια που προσφέρει η κυβέρνηση σε όσους έχουν συνταξιοδοτηθεί, όπως εκπτώσεις σε εστιατόρια και χώρους ψυχαγωγίας, μέχρι εκπτώσεις σε αεροπορικά εισιτήρια, ηλεκτρικό ρεύμα και τηλέφωνο. Μέσα στη λίστα συγκαταλέγονται και ευρωπαϊκές πόλεις, όπως η Πορτογαλία, Ισπανία και Μάλτα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.