ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι καλύτερες φωτογραφίες με iPhone

Tweet
Share
Tweet
Share

Το έχουμε πάντα μαζί μας. Το χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε με κάθε μέσο. Τηλεφωνικώς, γραπτώς, διαδικτυακώς ή απλώς δικτυακώς. Έχουμε κατηγορηθεί ότι είμαστε μόνιμα "καλωδιωμένοι". Η εξάρτηση από τα κινητά όμως έχει περιορίσει δραματικά τη χρήση φωτογραφικών μηχανών, καθώς η συσκευή επικοινωνίας - την οποία έχουμε πάντα μαζί μας - μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιτελέσει το έργο της φωτογραφικής μηχανής. Οι χιλιάδες φωτογραφίες που λαμβάνονται καθημερινά από τα εκατομμύρια iphone που χρησιμοποιούνται στον κόσμο, έγιναν αντικείμενο διαγωνισμού. Κι έτσι δημιουργήθηκε το βραβείο "Φωτογράφος της χρονιάς" που αφορά στους κατόχους iphone. Το Penna σας παρουσιάζει τους νικητές. Απολαύστε τα έργα τους:

 

Ο  Michal Koralewski από το Kozieglowy της Πολωνίας κέρδισε το βραβείο "φωτογράφος της χρονιάς" με την φωτογραφία ενός άστεγου ο οποίος παίζει ακορντεόν στην Βαρσοβία.

1

Ο Άγγλος David Craik απο το Surrey της Αγγλίας έλαβε δεύτερη θέση με το ακόλουθο φωτογραφικό στιγμιότυπο.

2

Η Yvonne Lu από την Νέα Υόρκη έλαβε την τρίτη θέση με το πορτρέτο ταξιδιωτών σε τρένο με πορεία την πεδιάδα Hudson.

3

Ο Jesse Alkire από το Chicago έλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία νέων και εκδηλώσεων για την φωτογραφία πολεμικών αεροσκαφών εν ώρα αέριας επίδειξης  στο Chicago.

4

Ο Jeremy Kern από την Washington DC έλαβε  την πρώτη θέση στην κατηγορία των παιδιών  για την φωτογραφία μαθητών σε σχολείο στην Αϊτή.

5

Ο Ahmed Saeed από το Κάιρο της Αιγύπτου έλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία ταξιδιωτικών προτάσεων με την  φωτογραφία του από το χωρίο  Nubian του Gharb Sehal στο Aswan.

6

Η Mandy Blake από το Kitchener του Καναδά φωτογράφησε την κόρη της την ώρα όπου έβγαινε από ένα ποτάμι, κερδίζοντας την δεύτερη θέση στο τομέα lifestyle.

7

Με την φωτογραφία ενός ανεμοδαρμένου δέντρου στην έρημο του  Κατάρ κοντά στα σύνορα της  Σαουδικής  Αραβίας ο Ruiridh McGlynn από το Εδιμβούργο της Σκωτίας έλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία δέντρων.  

8

Ο Yeankai Lau από την Μαλαισία φωτογράφησε ένα καλαμάρι βουτηγμένο στο αλεύρι κερδίζοντας την τρίτη θέση  στην κατηγορία φαγητού.

9

Έπειτα από της φωτιές, η οποίες ρήμαξαν την πόλη της τον Μάρτιο, η Amy Paterson από το Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής φωτογράφησε λουλούδια στο κέντρο περιβάλλοντος Silvermine, κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση στην κατηγορία λουλουδιών.

10

Ο Alexander Vu Walnut από την Καλιφόρνια κέρδησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία πορτρέτων όταν φωτογράφησε τον Bob ο οποίος επιμελούνταν την βαφή ενός υπνοδωματίου σε ένα ορφανοτροφείο στην Αϊτή.

11

Η Heather Goss από το Granf Haven των ηνωμένων πολιτειών έλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία εποχών με την εικόνα ενός μόλου σε έναν παγωμένο ποταμό του Μίσιγκαν.

12

Η Renai Roberts από το Colbee της Αυστραλίας έλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία ζώων με την φωτογράφηση ενός παγωνιού.

13

Ο Robert Radesic από την Pula της Κροατίας φωτογράφησε την Ιταλική πόλη Trieste κατά το σούρουπο με την οποία φωτογραφία κέρδησε την πρώτη θέση στην κατηγορία ηλιοβασιλεμάτων.

14

 

Πηγή: theguardian

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman