ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο John Lennon... στο θεατρικό σανίδι

Tweet
Share
Tweet
Share

Το βιβλίο του John Lennon με τίτλο "In His Own Write" θα παρουσιαστεί στο θεατρικό σανίδι 35 χρόνια έπειτα από το θάνατο του ίδιου του δημιουργού. Το εγχείρημα είναι το αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης χρηματοδότησης από τη χήρα του μουσικού, Yoko Ono. Όπως η ίδια δήλωσε, ίσως ταξιδέψει στη Σκωτία για να παρακολουθήσει από κοντά την παραγωγή. 

Η πρώτη απόδοση των ποιημάτων του κορυφαίου δημιουργού θα παρουσιαστεί στο φεστιβάλ Fringe το οποίο θα διαρκέσει από τις 8 έως και τις 30 Αυγούστου στο Εδιμβούργο. Στην παράσταση, η οποία είναι ένας συνδυασμός βιογραφίας και μουσικής, θα παίξουν τρεις ηθοποιοί. 

Το σενάριο διανθίζεται από έξυπνα λογοπαίγνια τα οποία ακούστηκαν από τον Lennon όταν το 1964 διάβαζε στα κανάλια αποσπάσματά από το έργο του.

Ο πρώην μουσικός των Beatles είχε ιδιαίτερη σχέση με την πρωτεύουσα της Σκωτίας, καθώς εκεί περνούσε τα καλοκαίρια του σε νεαρή ηλικία αλλά και αργότερα με την γυναίκα του.

Απολαύστε μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Με κιμωλία ζωγράφισε ένας γραφίστας τον John Lennonσε δρόμο του Εδιμβούργου. Η φράση δίπλα στο ομοίωμα του λέει: "Η ζωή είναι κάτι που συμβαίνει ενώ είμαστε απασχολημένοι κάνοντας άλλα σχέδια."

0 street views street art chalk ibanet lennon 133504

Ο John Lennon με την γυναίκα του, Yoko Ono.

i actually love john and yoko together they made each other so happy i love them both

Ένα σκηνοθετικό στιγμιότυπο απο την παράσταση του Αυγούστου 

lennonprint

 

Πηγή: www.theguardian.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman