ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αυτές είναι οι πόλεις με τα πιο οικονομικά ξενοδοχεία πέντε αστέρων

Tweet
Share
Tweet
Share

Ποιος δεν θα ήθελε να ταξιδέψει στους δημοφιλέστερους προορισμούς του κόσμου και να γνωρίσει από κοντά τοπία και μέρη αστείρευτης ομορφιάς; Οι τιμές των εισιτηρίων και των καταλυμάτων ωστόσο είναι αυτά που δεν μας επιτρέπουν να πάρουμε τη μεγάλη απόφαση για το ταξίδι των ονείρων μας.

Πρόσφατα η μηχανή αναζήτησης ταξιδίων ΚΑΥΑΚ κυκλοφόρησε έναν ταξιδιωτικό οδηγό για το 2016 με πρακτικές συμβουλές. Έπειτα από έρευνα σε ένα δισεκατομμύριο αναζητήσεις το ΚΑΥΑΚ ανακάλυψε τις δέκα πρώτες πόλεις που διαθέτουν τις χαμηλότερες τιμές σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Την ίδια στιγμή, η μηχανή αναζήτησης παρουσιάζει και τις τιμές πτήσεων από τις ΗΠΑ και τον Καναδά προς τους παρακάτω προορισμούς.

-Μεντεγίν, Κολομβία

kolo

Η πόλη Μεντεγίν κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές ενώ πλέον θεωρείται ένα από τα πιο ζωντανά μέρη της χώρας. Χάρη στο υπέροχο κλίμα της έχει κερδίσει το παρατσούκλι «της πόλης της αιώνιας άνοιξης».

Οι τιμές των ξενοδοχείων πέντε αστέρων είναι κατά 60% χαμηλότερες σε σχέση με άλλα καταλύματα ίδιας κατηγορίας σε όλον τον κόσμο.

Μέσος όρος τιμών των ξενοδοχείων: 74 με 161 δολάρια

Μέσος όρος τιμών αεροπορικών εισιτηρίων από ΗΠΑ και Καναδά (μετ’ επιστροφής): 470 με 849 δολάρια

-Κουάλα Λουμπούρ, Σιγκαπούρη

siga

Η πόλη τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε μια ζωντανή μητρόπολη με δεκάδες ουρανοξύστες, μεγάλα υπαίθρια καταστήματα και χαριτωμένα μπαρ. Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να γνωρίσουν τον πλούσιο πολιτισμό της μέσα από τα πολύχρωμα τζαμιά και τους ναούς που βρίσκονται σε κάθε σημείο της πόλης.  

Στην πόλη μπορεί κάποιος να μείνει σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων πληρώνοντας 57% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με άλλα καταλύματα ίδιας κατηγορίας σε όλον τον κόσμο.

Μέσος όρος τιμών των ξενοδοχείων: 83 με 146 δολάρια

Μέσος όρος τιμών αεροπορικών εισιτηρίων από ΗΠΑ και Καναδά (μετ’ επιστροφής): 879 με 1,655 δολάρια

-Χο Τσι Μιν, Βιετνάμ

viet

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πόλη του Βιετνάμ. Στο κέντρο της πόλης κανείς θα βρει πολλά εμπορικά κέντρα αλλά και βουδιστικά έργα και ναούς. Οι τιμές των ξενοδοχείων πέντε αστέρων είναι κατά 55% χαμηλότερες σε σχέση με άλλα καταλύματα ίδιας κατηγορίας σε όλον τον κόσμο.

Μέσος όρος τιμών των ξενοδοχείων: 76 με 167 δολάρια

Μέσος όρος τιμών αεροπορικών εισιτηρίων από ΗΠΑ και Καναδά (μετ’ επιστροφής): 949 με 1,474 δολάρια

-Νέο Δελχί, Ινδία

india

Γνωστό για τα πανάρχαια μνημεία του το Νέο Δελχί έχει να δείξει πολλά.

Οι τιμές των ξενοδοχείων πέντε αστέρων είναι κατά 52% χαμηλότερες σε σχέση με άλλα καταλύματα ίδιας κατηγορίας σε όλον τον κόσμο.

Μέσος όρος τιμών των ξενοδοχείων: 76 με 167 δολάρια

Μέσος όρος τιμών αεροπορικών εισιτηρίων από ΗΠΑ και Καναδά (μετ’ επιστροφής): 949 με 1,474 δολάρια

-Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη

tai

 

Το νέο με το παλιό συνδυάζει η Μπανγκόκ καθώς σε ολόκληρη την πόλη κυριαρχούν οι λεωφόροι ανάμεσα σε αρχαίους βουδιστικούς ναούς και κτίρια 200 ετών.

Γενικότερα η πόλη φημίζεται για την κουζίνα της και για τους αμέτρητους ναούς, οι οποίοι λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι τιμές των ξενοδοχείων πέντε αστέρων είναι κατά 50% χαμηλότερες σε σχέση με άλλα καταλύματα ίδιας κατηγορίας σε όλον τον κόσμο.

Μέσος όρος τιμών των ξενοδοχείων: 90 με 129 δολάρια

Μέσος όρος τιμών αεροπορικών εισιτηρίων από ΗΠΑ και Καναδά (μετ’ επιστροφής): 839 με 1,431 δολάρια

-Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

tou

hΚωνσταντινούπολη εκτός από τα ιστορικά της μνημεία, φιλοξενεί παράλληλα μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και ξενοδοχεία της χώρας. Οι τιμές των ξενοδοχείων πέντε αστέρων είναι κατά 45% χαμηλότερες σε σχέση με άλλα καταλύματα ίδιας κατηγορίας σε όλον τον κόσμο.

Μέσος όρος τιμών των ξενοδοχείων: 103 με 188 δολάρια

Μέσος όρος τιμών αεροπορικών εισιτηρίων από ΗΠΑ και Καναδά (μετ’ επιστροφής): 699 με 1,075 δολάρια

- Πουκέτ, Ταϊλάνδη

poy

Οι ταξιδιώτες στο Πουκέτ έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες δραστηριότητες αλλά και να επισκεφθούν μαγαζιά στο κέντρο της πόλης.

Οι τιμές των ξενοδοχείων πέντε αστέρων είναι κατά 44% χαμηλότερες σε σχέση με άλλα καταλύματα ίδιας κατηγορίας σε όλον τον κόσμο.

Μέσος όρος τιμών των ξενοδοχείων: 100 με 200 δολάρια

Μέσος όρος τιμών αεροπορικών εισιτηρίων από ΗΠΑ και Καναδά (μετ’ επιστροφής): 1,077 με 1,518 δολάρια

-Πεκίνο, Κίνα

kia

Αμέτρητα μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς φιλοξενεί το Πεκίνο μεταξύ των οποίων βασιλικά παλάτια, ναοί, αρχαία σοκάκια που μετρούν εκατοντάδες χρόνια.

Μέσος όρος τιμών των ξενοδοχείων: 89 με 155 δολάρια

Μέσος όρος τιμών αεροπορικών εισιτηρίων από ΗΠΑ και Καναδά (μετ’ επιστροφής): 824 με 1.436

-Παναμάς

panamas

O Παναμάς είναι μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες οικονομίες της Λατινικής Αμερικής, ενώ πλέον θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Από την πόλη δεν λείπουν ούτε τα αστραφτερά κτίρια αλλά ούτε και οι αμμώδεις παραλίες. 

Οι τιμές των ξενοδοχείων πέντε αστέρων είναι κατά 43% χαμηλότερες σε σχέση με άλλα ξενοδοχεία, ίδιας κατηγορίας, σε όλον τον κόσμο.

Μέσος όρος τιμών των ξενοδοχείων: 90 με 182 δολάρια

Μέσος όρος τιμών αεροπορικών εισιτηρίων από ΗΠΑ και Καναδά (μετ’ επιστροφής): 470 με 822 δολάρια

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman