ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

10+1 ταξιδιωτικά tips για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα

Tweet
Share
Tweet
Share

Μπορεί ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού συνήθως να είναι μια αγχωτική διαδικασία, σίγουρα όμως η εμπειρία αξίζει. Η εκδρομή σας μάλιστα μπορεί να είναι ακόμα πιο συναρπαστική αν πάτε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει.

Ακολουθώντας τα παρακάτω tips μπορείτε να γλιτώσετε χρόνο αλλά και πολύ χρήμα.

Ξεκλειδώστε το iphone σας

Βεβαιωθείτε πως έχετε ξεκλειδώσει το κινητό σας αν χρειαστεί να αγοράσετε μια κάρτα SIM σε περίπτωση που θέλετε να το χρησιμοποιήσετε στο εξωτερικό.

Η καλύτερη θέση

Το seat guru του Trip advisor σας δείχνει τις διαστάσεις των καθισμάτων ώστε να βρείτε την καλύτερη θέση.

Εστιατόρια

Εάν θέλετε κριτικές για τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία μπορείτε να επισκεφτείτε το Trip advisor, όπου χιλιάδες ταξιδιώτες αφήνουν τα σχόλια τους.

Free Wifi

Αν ψάχνετε για δωρεάν Wifi, αναζητήστε το στο Foursquare. Για παράδειγμα, πληκτρολογώντας απλά “Free Wifi στα αεροδρόμια” και θα βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες με τα μέρη που προσφέρουν δωρεάν internet.

journey

Airplane Mode

Είναι ευρέως αποδεκτός πως αν βάλετε το κινητό σας σε airplane mode θα εξοικονομήσετε μπαταρία.

Google Voice και hangouts

Αν είστε συνδεδεμένοι στο WiFi, θα έχετε δωρεάν κλήσεις και μηνύματα με το Google Voice και τα Hangouts. 

Cheapoair.com

Σύμφωνα με το Cheapoair.com η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε ένα εισιτήριο 54 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης. Η καλύτερη ώρα είναι στις 15.00 το μεσημέρι την Κυριακή.

Tvs Oθόνες

Οι περισσότερες TVS οθόνες έχουν θύρες USB ώστε να μπορείτε να φορτίζετε το κινητό σας ακόμα κι αν ξεχάσετε τον φορτιστή σας.

Google Maps

Μπορείτε να αποθηκεύετε τον χάρτη που σας ενδιαφέρει στο Google Maps πληκτρολογώντας “OK MAPS” στο search bar. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να περιηγηθείτε στους αποθηκευμένους χάρτες ακόμα και όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο wifi.

journey 2

Hipmunk

Το Hipmunk έχει ένα ειδικό φίλτρο που σας βρίσκει τα καλύτερα αποτελέσματα των πτήσεων βάσει ενός συνδυασμού παραγόντων, όπως η τιμή, ο αριθμός των στάσεων, και η διάρκεια.

Cookies

Καθαρίστε τα cookies σας πριν ξεκινήσετε να ψάχνετε πτήσεις ή ψάξτε σε incognito mode γιατί μερικά travel sites παρακολουθούν τις κινήσεις σας και ανεβάζουν τις τιμές επειδή έχετε επισκεφτεί την ιστοσελίδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman