ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα 10 πιο cool ξενοδοχεία με σπάνια ηxοσυστήματα βινυλίου στα δωμάτια

Tweet
Share
Tweet
Share

Η Μόδα με τους δίσκους βινυλίου εξερράγη πολύ πριν την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Μάρτιν Σκορσέζε και του Mick Jagger. Τώρα, η τάση έχει εξαπλωθεί παντού, ακόμα και στα ξενοδοχεία. Ιδιαίτερα στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Τα οποία παρέχουν εμπειρίες βινυλίου για τους επισκέπτες σε μια ποικιλία τρόπων. Εδώ είναι τα 10 πιο cool ξενοδοχεία  για να επιλέξετε σε ποιο από όλα, στην περίπτωση που βρεθείτε στην πόλη που εδράζουν, θα μείνετε:

1.) Το Roxy, Νέα Υόρκη

Το μόλις ανακαινισμένο πρώην “Tribeca Grand” στην ομώνυμη περιοχή του Μανχάταν, της Νέας Υόρκης, διαθέτει μέχρι και επιμελητή μουσικής, τον Brian Newman (αρχηγό του συγκροτήματος τζαζ της Lady Gaga) ενώ κάθε δωμάτιο έχει ένα ηχοσύστημα Tivoli με δίσκους βινυλίου που επέλεξε ο Brian.

The Roxy

2.} Το Ludlow, Νέα Υόρκη

Η Penthouse - σουίτα διαθέτει ένα συλλεκτικό έπιπλο ηχείων, και ένα σπάνιο Technics 1200 πικάπ που χρησιμοποιήθηκε στο Studio 54, μαζί με μια συλλογή βινυλίων από μουσική punk και pop, πού σχετίζονται με το είδος της μουσικής του Lower East Side! 

The Ludlow

3.) Το Verb, Βοστώνη

Ένα πικάπ που στηρίζεται σε μια ξύλινη κατασκευή ακριβώς στο check-in counter διαθέτει, ένα ειδικό επιμελητή δίσκων βινυλίου που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε από μια πλούσια συλλογή μουσικής όλων των ειδών 

The Verb

 

4.) Το Ace Hotel, Λος Άντζελες

Κάθε μια από τις 16 σουίτες του Ace Hotel στο ιστορικό κτίριο DTLA, του Λος Άντζελες, έρχεται εξοπλισμένη με το δικό της πικάπ – σύστημα Rega RP1 και μια επιλογή από δίσκους βινυλίου.

Ace Hotel

5.) Το Commonwealth, Βοστώνη

Στην σουίτα του ξενοδοχείου, Rathskeller, η οποία φτιάχτηκε προς τιμή του φημισμένου  underground μουσικού είδους της Βοστώνης γνωστό ως "The Rat", οι επισκέπτες μπορούν να παίξουν δίσκους βινυλίου των καλλιτεχνών της Rat, όπως οι Police, R.E.M. και Talking Heads.

Hotel Commonwealth

6.) To Soho House, Βερολίνο

Οι επισκέπτες που διαμένουν στα διαμερίσματα στο πατάρι του κτιρίου σε στυλ Bauhaus μπορούν να απολαύσουν τις δισκοθήκες, με πάνω από 100 δίσκους βινυλίου σε επιμέλεια του Vinyl Factory.

Soho House

7.) Το Redbury, Λος Άντζελες

Κάθε ένα από τα boutique – δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου διαθέτουν πικάπ, με μια εκλεκτική συλλογή LPs βινυλίου, επιμέλεια της εταιρίας Capitol Records.

The Redbury

8.) Το Goodland, Σάντα Μπάρμπαρα, Καλιφόρνια

Το Goodland διαθέτει ένα ρετρό πικάπ Crosley σε κάθε δωμάτιο, καθώς και ένα υπάλληλο, ο οποίος βοηθά τους επισκέπτες να επιλέξουν από μια δισκοθήκη βινυλίου στο δωμάτιο ακρόασης.

The Goodland

9.) Το Asbury, Asbury Park

Το Asbury, κάνει εγκαίνια στις 23ης Μαΐου, πήρε το όνομα του από την ομώνυμη περιοχή του New Jersey, όπου έγινε διάσημος το boss της rock, o Bruce Springsteen. Το λόμπι του ξενοδοχείου διαθέτει μια μουσική δισκοθήκη, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ξεφυλλίσουν στοίβες από δίσκους βινυλίου, για να ακούσουν.

The Asbury

10.) Το W Hotel, Austin, Τέξας

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από μια γιγάντια λίστα με δίσκους βινυλίου, και να τους ακούσουν σε ένα κλασικό σύστημα hi-fi στο σαλόνι του ξενοδοχείου, όπου δροσερές σερβιτόρες, σερβίρουν κοκτέιλ στο διπλανό μπαρ.

W

πηγή: airows.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman