ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Στα 12 καλύτερα Rooftop Bar του κόσμου το Galaxy Αθηνών

Tweet
Share
Tweet
Share

Στα 12 καλύτερα Rooftop μπαρ στον κόσμο περιλαμβάνεται το Galaxy του ξενοδοχείου Hilton στην Αθήνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του τηλεοπτικού δικτύου της Αμερικής, Travel Channel.

Από το μπαρ του Χίλτον ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει τη φωτισμένη Ακρόπολη, και, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να δει κανείς το κορυφαίο μνημείο της πόλης με πιο λαμπρό φωτισμό. 

Στο μπαρ συχνάζουν ντόπιοι αλλά και τουρίστες και ενδείκνυται για βραδιές με ποτά ή ρομαντικό δείπνο. 

Στο εστιατόριο, το μενού συνδυάζει μεσογειακές γεύσεις με υλικά από τη διεθνή κουζίνα και διαθέτει μεγάλη ποικιλία σούσι. Από το Λυκαβηττό και την Ακρόπολη μέχρι τον Υμηττό και τη θάλασσα του Πειραιά, η θέα του Galaxy είναι εντυπωσιακή.

Να σημειωθεί ότι τον Φεβρουάριο του 2015, το Galaxy Bar αναδείχθηκε ένα από τα 10 καλύτερα rooftop μπαρ του κόσμου από το περιοδικό Premier Traveler.

 

Δείτε τα καλύτερα rooftop μπαρ στον κόσμο, σύμφωνα με το Travel Channel...

1. Ce La Vi | Σινγκαπούρη

sigka

2. Plunge | Νέα Υόρκη

york

Γνωστό στο παρελθόν και ως Ku De Ta, το μπαρ αυτό, ιδανικό για πάρτι, βρίσκεται στον 57ο όροφο του Marina Bay Sands, ένα θαύμα αρχιτεκτονικής στη Σιγκαπούρη, και αποτελεί τμήμα του εντυπωσιακού SkyPark.


3. The Roof | Μαδρίτη

madriti

Το  μπαρ καταλαμβάνει τον 14ο οροφο του Gansevoort Hotel, και αν και παλιό αποτελεί ένα από τα καλύτερα στη Νέα Υόρκη. Φιλοξενεί λαμπερά πάρτι, διαθέτει εντυπωσιακή εξωτερική πισίνα, και φυσικά συγκλονιστική θέα από τη Νέα Υόρκη.


4. Three Sixty | St. Louis, Μισούρι

 misouri 2

Είναι ένα κλαμπ στην κορυφή του ME Madrid που μαζεύει πολύ κόσμο, κυρίως τα καλοκαίρια. Είναι ιδιοκτησίας του Rande Gerber, συζύγου της Σίντι Κρόφορντ.


5. POV | Ουάσινγκτον

oua

Βρίσκεται στην κορυφή του Hilton St. Louis και προσφέρει πανοραμική θέα από το Gateway Arch και γκουρμέ πιάτα από τον σεφ Rex Hale.

 

6. Sevva | Χονγκ Κονγκ

hong

Θαυμάστε το μνημείο της Ουάσινγκτον από αυτό το τρέντι μπαρ στην κορυφή του ιστορικού W Hotel. 


Ένα από τα πιο γκλάμουρ μπαρ του Χονγκ Κονγκ, στην κορυφή του εμπορικού κέντρου Prince's Building. Προσφέρει θέα 360 μοιρών από το κτίριο της HSBC και του πύργου της Τράπεζας της Κίνας.

7. The American Bar|Insburg, Αυστρία

afstria

Πανοραμική θέα από τις Άλπεις, στην κορυφή του Penz Hotel. Σερβίρεται το ενυπόγραφο κοκτέιλ Πέμπτου Ορόφου καθώς και άλλα μοναδικά.

8. New York Bar | Τόκιο

tokio


9. Bramante Terrace | Ρώμη

rwmi

Βρίσκεται στον 52ο όροφο του Park Hyatt Tokyo και χρησιμοποιήθηκε για τα γυρίσματα της ταινίας "Χαμένοι στη Μέταφραση". Ξεχωριστά κοκτέιλ και πανοραμική θέα.


10. Vue Bar | Σαγκάη

sagkai

Στην κορυφή του Hotel Raphael, με εκπληκτική θεα από την Αιώνια πόλη. Η κουζίνα είναι δημιουργική Μεσογειακή και τα πιάτα υπογράφει ο σεφ Jean Luk Fruneau.


11. Galaxy | Αθήνα

a8ina

Στους ορόφους 32 και 33 του πεντάστερου Hyatt, προσφέρει θέα από το ιστορικό παραλιακό μέτωπο και το φουτουριστικό ορίζοντα της πόλης.


Προσφέρει θέα 360 μοιρών, από την Κωνσταντινούπολη και το Βόσπορο, που κόβει την ανάσα

12. 360 | Κωνσταντινούπολη

kenpoli


.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman