ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα 5 πιο σέξι πικάπ “money can buy”

Tweet
Share
Tweet
Share

Υπάρχουν πολλά πικάπ για να επιλέξετε στην αγορά, αλλά κανένα δεν φαίνεται τόσο σέξι, όσο αυτά που σας παραθέτουμε παρακάτω. Αν ψάχνετε για πικάπ με πλούσιο, δυνατό ήχο σε συνδυασμό με τον κατάλληλο σχεδιασμό για να ταιριάζει στο σπίτι σας, ένα από αυτά ενδείκνυται.

Moore & Giles

Οι εξπέρ σε δερμάτινες αποσκευές Moore & Giles συνεργάστηκαν με την Crosley για να δημιουργήσουν ένα από τα πιο κομψά πικάπ που money can buy. Διατίθεται σε δύο παραλλαγές – από μαόνι φινιρισμένο με μαύρο δέρμα ή ξύλο σημύδας με μαυρισμένο δέρμα - αυτό το πικάπ σας πάει στο επόμενο επίπεδο. 

Moore & Giles 

Fluance

Αυτό το κλασικό πικάπ έχει αγαπηθεί από τους μουσικόφιλους για την τιμή του και για τον  καλό ήχο του. Απλό, κλασικό, καθαρό – είναι ότι καλύτερο.

Fluance

Marantz

Στυλάτο, καθαρό και λείο – αυτό το πικάπ από την Marantz είναι η Ferrari των πικάπ – και   βασικά είναι ένα κομμάτι τέχνης που συμβαίνει να παίζει απίστευτη μουσική.

Marantz

Shinola

Η εταιρία Shinola με βάση το Ντιτρόιτ, δεν φτιάχνει μόνο ρολόγια πια, έχει επεκτείνει το οπλοστάσιό της σε υψηλής ποιότητας προϊόντα που περιλαμβάνουν πράγματα όπως πορτοφόλια, σημειωματάρια, ακόμα και ποδήλατα. Τώρα, εισέρχεται σε μια εντελώς νέα αρένα, αυτή του ήχου. Πρώτο της δημιούργημα είναι ένα πανέμορφο πικάπ κατασκευασμένο από κατεργασμένο αλουμίνιο και χάλυβα με βάση ξύλο δρυός.  Δεν υπάρχει!

Shinola

Crosley

Κάποιοι μπορεί να θεωρούν αυτό το πικάπ λίγο παλιομοδίτικο, αλλά εμείς προτείνουμε αυτή την επιλογή ως πρώτη, για όσους είναι νεο- εισερχόμενοι στο είδος. Είναι φορητό, έχει ενσωματωμένα ηχεία, δεν απαιτεί σχεδόν καμία ρύθμιση, και έχει μια εξαιρετικά όμορφη κλασική εμφάνιση. 

Crosley

πηγή: airows.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman