ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το νέο Microsoft PC είναι πιο όμορφο από ένα iMac

Tweet
Share
Tweet
Share

Επιτέλους, φαίνεται ότι το iMac έχει ένα σοβαρό ανταγωνιστή. Η Microsoft παρουσίασε το νέο Studio Surface, ένα όμορφα σχεδιασμένο επιτραπέζιο υπολογιστή 28 ιντσών, με ανάλυση οθόνης 4500x300, Quad-Core i5 ή i7 επεξεργαστή, μέχρι 2TB αποθήκευσης, 32GB μνήμης RAM, και γύρω στα 5.0MP μπροστινή κάμερα.

Microsoft

Το πιο ενδιαφέρον σε αυτόν τον  υπολογιστή, είναι η οθόνη multi-touch, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ένα τεράστιο tablet, που είναι βολικό για πράγματα όπως ρετουσάρισμα φωτογραφιών ή παίζοντας ένα τρελό παιχνίδι. Είναι ένα μπόνους που δεν είναι εντελώς απαραίτητο, αλλά είναι σίγουρα ωραίο να το έχουμε.

Microsoft

 

 

Δυστυχώς, όμως, η προχειρότητα του λειτουργικού συστήματος των Windows κάνει αυτό το λίγο λιγότερο ενδιαφέρον για τους χρήστες iMac, που επιθυμούν να ξεφύγουν από τη λατρεία της Apple. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν έναν υπολογιστή για την εργασία τους και αυτό το πράγμα αναμένεται να εκτοπίσει τον μέσο υπολογιστή. Θα βγει στα καταστήματα στις ΗΠΑ αυτό το Δεκέμβριο. Ευχόμαστε, σύντομα, να το δούμε και στα δικά μας!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Comment (1)

  • Σύνδεσμος σχολίου eject eject Νοεμβρίου 03, 2016
    Με τιμή εκκίνησης USD 3000 δεν απευθύνεται στο μέσο χρήστη. Μπορεί πράγματι να θυμίζει το ύφος του imac αλλά το κοινό τους είναι διαφορετικό. Ο στόχος τους είναι ο επαγγελματίας γραφίστας, μηχανικός, αρχιτέκτονας κλπ και εδώ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν οι μεγάλες εταιρίες του χώρου που πλαισιώνουν τα συγκεκριμένα επαγγέλματα θα "αγκαλιάσουν" το προϊόν με αντίστοιχη παραμετροποίηση των εφαρμογών τους. Πρόκειται σίγουρα πάντως για μία εντυπωσιακή δημιουργία από πλευράς Microsoft.
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman