ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πέντε από τα καλύτερα ρολόγια Rolex σε μια επική δημοπρασία

Tweet
Share
Tweet
Share

Όπως είναι γνωστό και ίσως θα έχετε διαβάσει, το τμήμα avant-garde ρολογιών του οίκου δημοπρασιών Phillips, μόλις έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ πουλώντας ένα vintage Patek Philippe για 11 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό, όμως,  δεν είναι το μόνο εντυπωσιακό πράγμα που έχει στο μανίκι του ο περίφημος οίκος, διότι στις 28 και 29 του Νοεμβρίου στο Χονγκ Κονγκ, θα παρουσιάσει την επική δημοπρασία Rolex Milestones – με 38 θρυλικά ρολόγια προς πώληση, τα οποία έχουν διαμορφώσει την ιστορία της iconic ελβετικής μάρκας.

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα:

1.) Pre –Daytona  

Κυκλοφόρησε το 1955, είναι γνωστό στους συλλέκτες ως ο «Νονός» των Daytonas. Πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια παραλλαγή είναι εξοπλισμένο με μια ξεθωριασμένη μαύρη λάκα στους δείκτες.. 

Phillips

2.) Turn-O-Graph

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1953, το Turn-O-Graph σχεδιάστηκε ως πρόδρομος «εργαλείο» ρολόι, όπως το Submariner. Είναι καινοτόμο με περιστρεφόμενη στεφάνη, ενέπνευσε τους διαδόχους, όπως το GMT-Master

Phillips

3.) Submariner

Έγινε, κατόπιν ειδικής παραγγελίας για το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας για να φορεθεί κατά τη διάρκεια της μάχης και για τις ειδικές αποστολές. Μόνο 1500 παρήχθησαν ποτέ. 

Phillips

4.) GMT-MASTER

Η Rolex παρήγαγε ένα πολύ περιορισμένο αριθμό καντράν GMT το 1962 και το 1963 διαθέτει «διπλή ελβετική υπογραφή», καθιστώντας το μια πραγματική σπανιότητα.

Phillips

5.) "Stelline"

Ένα από τα μόλις δύο Rolex μοντέλα που διαθέτουν  τριπλό ημερολόγιο σε συνδυασμό με μια ένδειξη φάσης της σελήνης, με λάμψη χρυσού 18k. 

Phillips

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman