ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

20 plus ιδέες - δώρα για τον σύντροφο σας

Tweet
Share
Tweet
Share

Αγαπητές κυρίες- αναγνώστριες, χρειάζεστε ένα ωραίο ντιζάιν και εύχρηστο δώρο ή δύο για τον αγαπημένο σας;  Σας έχουμε καλύψει. Δείτε παρακάτω μερικές καταπληκτικές ιδέες – δώρα για τον σύντροφο σας, γι' αυτά τα Χριστούγεννα! Θα τα βρείτε online: 

Oliver Cabell Travel- Kit

Βάλτε σε αυτό το όμορφο ιταλικό Travel - Kit , τα εργαλεία ξυρίσματος και περιποίησης προσώπου, κλείστε το φερμουάρ και είστε έτοιμοι για απογείωση. 

Burke Doeren

Morgans Gift-Set

Αυτό το σετ περιλαμβάνει ένα ζευγάρι οδοντόβουρτσες  από βιο- αποδομήσιμο ξύλο μπαμπού, καθώς και σαπούνια, όμορφα αρωματισμένα με πορτοκάλι και vetiver και τα απαραίτητα εργαλεία ξυρίσματος. Το ξυράφι με την ξύλινη λαβή θα τον βοηθήσει να ξεκινήσει την ημέρα του καλά, μετά από ένα βαθύ ξύρισμα.

Burke Doeren

Steelmont RS-511 Ρολόι

Ακόμη και το δερμάτινο λουράκι σε αυτό το Steelmont ρολόι, είναι αξιοσημείωτο, θυμίζει εξαίσιες ταπετσαρίες αυτοκινήτων. Υπάρχουν όλα τα είδη, από μοτίβα ταμπλό αυτοκίνητων ενσωματωμένα στο σχεδιασμό αυτού του Χρονογράφου, που σίγουρα αποτελεί ένα must have στη συλλογή οποιουδήποτε θιασώτη του.

Burke Doeren

Tanner Limited Edition Quad Πορτοφόλι

Κατασκευασμένο στην Αγγλία, από δέρμα, αυτό το περιορισμένης έκδοσης πορτοφόλι, με το έξυπνο τετράπλευρο σχέδιο θα κρατήσει τις κάρτες σας οργανωμένες. Στιβαρή κατασκευή, που σημαίνει ότι θα γίνει καλύτερο με τη χρήση, αγαπάμε το λογότυπο με το δέντρο Huckberry - σφραγίδα.

Burke Doeren

Pasifico Optical Choc Havana Sun Glasses           

Αυτά τα καλαίσθητα γυαλιά ηλίου σε ταρταρούγα αποχρώσεις σχεδιάστηκαν στο Bondi Beach και είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας Carl Zeiss Vision φακούς με υψηλή προστασία UV.

Burke Doeren

Basil Haydens Bourbon

Αν πρόκειται να διοργανώσετε ένα χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, το Basil Hayden’s μπέρμπον, με τη ζεστή, ελαφρώς πικάντικη γεύση του, θα είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτο. Ένα δώρο της τέχνης αυτής στο πνεύμα των εορτών είναι μια εγγύηση, για να ξεκινήσει καλά ο νέος χρόνος.

Burke Doeren

Τσάντα για φωτογραφική μηχανή και φακούς

Κάθε φωτογράφος χομπίστας, θα εκτιμήσει αυτήν την τσάντα, για να κρατήσει τη φωτογραφική μηχανή και τους φακούς του προστατευμένους, με το καλά παραγεμισμένο εσωτερικό και το εξωτερικό κέλυφος του. Υπάρχει ακόμη μια θήκη, για μια επιπλέον μπαταρία και φορτιστή.

Burke Doeren

John Derian Globe Paperweight

Αυτό το Paperweight του John Derian, πάνω σε ένα γραφείο είναι χάρμα οφθαλμών. Από φυσητό γυαλί στο χέρι κοιτάζοντας το, αισθάνεσαι πραγματικά σαν να παρακολουθείς μια συμφωνία, ατενίζοντας την εικόνα ενός παλιού χάρτη που μπορεί να σας κάνει να ονειροπολήσετε πιο γρήγορα από μια οποιαδήποτε WiFi συσκευή.

Burke Doeren

Whisky Peaks Rocks Glasses

Ακόμη και χωρίς πάγο, αυτά τα ποτήρια του ουίσκι είναι ένα από τα πιο cool δώρα αυτή τη σεζόν. Σε ένα σύνολο τεσσάρων, το καθένα διαθέτει ένα τοπογραφικό αντίγραφο μιας αμερικανικής κορυφογραμμής : Denali, Half Dome, Mount Rainier και το όρος Whitney. Και, είναι φυσικά, φτιαγμένα στο χέρι-από φυσητό γυαλί.

Burke Doeren

Mott & Bow Premium Denim

Αγαπάμε τόσο την εμφάνιση, όσο και την εφαρμογή αυτών των τζιν. Κάθε ζεύγος ψεκάζεται με ένα μίγμα ρητίνης και τρίβεται με το χέρι, έτσι ώστε να μην υπάρχουν δύο ταυτόσημα.

Burke Doeren

Βραστήρας για καφέ ή τσάι

Οι «τοξικομανείς» του καφέ με γεύση Java,  θα χαίρονται με τη λήψη αυτού του όμορφου και έξυπνα σχεδιασμένο βραστήρα. Το στόμιο διατηρεί τον έλεγχο της ροής του νερού,  ενώ ρίχνει σε μια άνετη γωνία.

Burke Doeren

Ο Αλχημιστής

Δώστε του ένα αντίγραφο του βιβλίου «The Alchemist» και αυτός θα έχει τη σοφία του για μια ζωή.  

Burke Doeren

Hobes Desert Boots

Αυτές οι ιταλικές, όμορφες, σουέτ  μπότες θα εφαρμόσουν άψογα στα πόδια του συντρόφου σας. Οι ελαφριές σόλες κρεπ τους προσφέρει ένα τέλειο παπούτσι, για περπάτημα. 

Burke Doeren

Persol 3114 Γυαλιά ηλίου

Αυτά τα γυαλιά σε μαύρο καρέ από την ιταλική εταιρεία κατασκευής Persol είναι ένας κομψός τρόπος για να κρατήσει μακριά το έντονο φως, από τις πλαγιές του Aspen, ως στην ακτή του Saint-Tropez.

Burke Doeren

RIVAY OXFORD πουκάμισο εργασίας

Έχουμε καταστήσει σαφές ότι είμαστε οπαδοί της αισθητικής του Rivay, και αυτό το workshirt είναι ένα τέλειο παράδειγμα γιατί τα παιδία της Rivay, δίνουν τόση μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια. Εξαιρετικό, ιαπωνικό βαμβάκι με τέλεια κουμπιά και απέριττο στυλ.

Burke Doeren

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman