ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

10 ειδυλλιακοί παράδεισοι με μπανγκαλόου

Tweet
Share
Tweet
Share

Υπάρχει κάτι σχετικά με τα μπαγκαλόου που στέκονται  πάνω από το γαλάζιο του ωκεανού. Είναι η ειδυλλιακή εικόνα που σε προκαλεί να τη δεις και να την ζήσης από κοντά. Η τάση, που ξεκίνησε για ταξίδια και για διακοπές στο Νότιο Ειρηνικό, εδώ και χρόνια, έχει εξαπλωθεί σε τροπικές περιοχές σε όλο τον κόσμο, με μερικές από τις πιο πρόσφατες προσθήκες. Δείτε παρακάτω μερικές εξωτικές τοποθεσίες με συγκροτήματα  bungalows , που θα σας κάνουν να θέλετε να πάρετε το αεροπλάνο και να βρεθείτε σε αυτά:

 1.) Four Seasons  Μπόρα -Μπόρα

Το θέρετρο πάνω από τη θάλασσα, και ένα που πρέπει να είναι στη λίστα προορισμού  κάθε κυρίου. Δεν υπάρχει πιο όμορφο από αυτό.

Four Seasons

2.) Iintercontinental  Tahiti Resort & SPA

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς διακοπές στην Ταϊτή χωρίς διαμονή σε ένα από αυτά τα όμορφα bungalows, διαμορφώθηκαν μετά από τα παραδοσιακά Πολυνησιακά "fares."

InterContinental

3.) GILI LANKANFUSHI, Μαλδίβες

Οι Μαλδίβες είναι μια άλλη παραδεισένια εικόνα προορισμού και αξίζει να τον επισκεφτείτε. Αυτό το θέρετρο συγκαταλέγεται μεταξύ των πολύ καλύτερων στον κόσμο.

Gili Lankanfushi

4.) MOOREA PEARL RESORT & SPA, στη Γαλλική Πολυνησία

Η Πολυνησία είναι η γη των ποτών tiki, ηλιοβασιλέματα που κόβουν την ανάσα και κορίτσια με φούστες φτιαγμένες από χλόη να λικνίζονται - και πολλά άλλα. 

Moorea Pearl

5.) EL DORADO Maroma, Μεξικό

Αυτό το all-inclusive, μόνο για ενήλικες καταφύγιο είναι ένα από τα νεότερα καταχωρημένα στην κατηγορία πάνω από τη θάλασσα. Viva Mehico.

El Dorado Maroma

6.) ST. REGIS, Μπόρα Μπόρα

Ορισμένοι προορισμοί μπορεί να είναι μακριά και να χρειάζεται α περάσετε πολλές ώρες στο αεροπλάνο, αλλά αξίζουν τον κόπο, ειδικά όταν καταλήγουν στο απόλυτο παραδεισένιο νησί.

St. Regis

7.) Royal Caribbean, ΤΖΑΜΑΪΚΑ

Ένας άλλος νέος σχετικά,  καταχωρημένος προορισμός στην λίστα των καλυτέρων  που είναι επίσης all-inclusive, πράγμα, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε τα «ψιλά στην τσέπη σας.» Εδώ, συγκεντρώνονται  οι γκουρού του ντιζάιν. Το μόνο ερώτημα είναι, που θα βουτήξετε στην πισίνα ή στον ωκεανό;

Sandals

8.) Six Senses Laamu, Μαλδίβες

Βαθιά στον Ινδικό Ωκεανό θα βρείτε το απομακρυσμένο νησάκι Laamu Atoll και αυτό το καταπληκτικό θέρετρο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας

Six Senses

9.) Cocoa Island AT COMO RESORT, Μαλδίβες

Κάθε μπανγκαλόου είναι εξοπλισμένο με ιδιωτικό ανάκλιντρο, WiFi υψηλής ταχύτητας, εξωτερική ντουζιέρα, μίνι μπαρ, και μια σκάλα που οδηγεί απευθείας στον ωκεανό. Τι περισσότερο θα μπορούσατε ενδεχομένως να χρειαστείτε;

COMO Resort

10.) Tikehau PEARL BEACH RESORT, Γαλλική Πολυνησία

 Ως ένα πολυτελές καταφύγιο για σύγχρονους “Ροβινσώνες Κρoύσους" μπορεί να περιγράφει αυτό το στολίδι.

Tikehau Pearl

πηγή: airows.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman