ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Pornhub: Ιδού τι πορνό είδε ο Πλανήτης το 2016

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Πιστό στη συνήθεια που έχει καθιερώσει το site ερωτικού περιεχομένου Pornhub, το δημοφιλέστερο στον πλανήτη, έδωσε στη δημοσιότητα τα στατιστικά του στοιχεία για το 2016 σχετικά με τις αναζητήσεις των χρηστών του.

Το top ten των αναζητήσεων που έψαξαν οι επισκέπτες του Pornhub μέσα στη χρονιά που έφυγε, είναι αυτό:

10. Japanese

9. Massage

8. Hentai

7. Cartoon

6. Mom

5. Step Sister

4. Teen

3. MILF

2. Step Mom

1. Lesbian

Από εκεί και πέρα, οι περισσότεροι χρήστες (σε απόλυτο αριθμό) προέρχονται από τις ΗΠΑ όπου ανθεί η πορνοβιομηχανία. Ακολουθούν το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Ινδία, η Ιαπωνία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Αυστραλία και η Ιταλία.

Οι Αμερικανοί έρχονται πρώτοι και ως προς τις αναζητήσεις κατά κεφαλήν και τους ακολουθούν στη δεύτερη θέση οι Ισλανδοί.

Τον περισσότερο χρόνο στο site τον αφιέρωσαν οι Φιλιππινέζοι με 12 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο, με τους Νοτιοαφρικανούς να έρχονται στη δεύτερη θέση (10 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα). Ο παγκόσμιος μέσος όρος παραμονής στην ιστοσελίδα ανά επίσκεψη, διαμορφώνεται στα 9 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα.

Η αγαπημένη ώρα επίσκεψης των χρηστών είναι το χρονικό διάστημα από τις 2 μετά τα μεσάνυχτα μέχρι τις 9 το πρωί.

Ως προς τις γυναίκες πρωταγωνίστριες, πρώτη σε αναζητήσεις έρχεται η Lisa Ann παρότι έχει σταματήσει την καριέρα της, και ακολουθεί η Mia Khalifa η οποία εγκατέλειψε την καριέρα της από τον φόβο αντεκδίκησης των ισλαμιστών. Τρίτη είναι η Kim Kardashian παρότι δεν είναι επαγγελματίας του χώρου. Ως προς τους άντρες αστέρες του χώρου, πρώτος στις αναζητήσεις είναι ο Mandingo και ακολουθούν οι James Deen, Rocco Siffredi, ο οποίος είναι πλέον παραγωγός και Danny D.

Ο μέσος ηλικιακός όρος χρηστών του site είναι τα 35 χρόνια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.