ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το νέο μοντέλο της Cadillac ήρθε για να καθηλώσει

Tweet
Share
Tweet
Share

Με ένα άκρως ενδιαφέρον αυτοκίνητο επιστρέφει δυναμικά στην αγορά η αμερικανική φίρμα, ενώ το μοντέλο αναμένεται να κάνει θραύση. Ο λόγος για το XT5, το οποίο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση του Ντουμπάι τις επόμενες μέρες.

Η Cadillac αυτή τη φορά βάζει πλώρη για τους Ευρωπαίους καταναλωτές καθώς το design είναι σαφώς πιο σύγχρονο αφήνοντας πίσω τις συντηρητικές καταβολές του παρελθόντος.

Το crossover έχει μήκος 4,81 μέτρα, πλάτος 1,9μ. και ύψος 1,67μ., με το βάρος του αμαξώματος να κυμαίνεται από 1.814 έως 1.940 κιλά, ανάλογα την έκδοση. Είναι αρκετά πιο ελαφρύ από τις κορυφαίες προτάσεις των γερμανικών εταιρειών. Το εσωτερικό φημίζεται για την πολυτέλειά του, ενώ προσφέρει πολύ καλά επίπεδα άνεσης στους επιβάτες.

2017 Cadillac XT5 002

Στην κεντρική κονσόλα ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων, η οποία είναι συμβατή με Apple Car Play και Android Auto, με τους ενδιαφερόμενους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών και επενδύσεων, καθώς και διακοσμητικών από carbon, ξύλο και αλουμίνιο.

2017 Cadillac XT5 017

Στην αγορά των ΗΠΑ θα προσφέρεται με τον καινούργιο V6 3.6 λίτρων κινητήρα των 318 ίππων και 365 Nm ροπής. Το μοτέρ φέρει σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων, start/stop και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων. Στην Ευρώπη, λογικά θα έρθει με έναν δίλιτρο turbo και θα είναι διαθέσιμο ως δικίνητο και τετρακίνητο.

2017 Cadillac XT5 012

Η παραγωγή του θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2016, με το εμπορικό λανσάρισμα στη Γηραιά Ήπειρο να υπολογίζεται το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman