ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Δεν προλαβαίνετε να μαγειρέψετε; Εδώ θα παραγγείλετε τον πιο νόστιμο οβελία!

Tweet
Share
Tweet
Share

Aς αφεθούμε στις όμορφες μυρωδιές των αμνών, της μαγειρίτσας και των διάφορων κρεατικών! Πρωτομαγιά και Πάσχα μαζί κι εμείς σας δίνουμε ιδέες για να απολαύσετε τις ωραιότερες γεύσεις από τα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας. Πασχαλινή ευωχία, ανοιξιάτικες μυρωδιές, αλεγκρία και γευστική ανάταση!

Πολλοί όμως είναι εκείνοι που ενώ αγαπούν τα παραδοσιακά πιάτα του Πάσχα, δεν γνωρίζουν πώς να τα μαγειρέψουν, είτε επειδή δεν έχουν χρόνο, είτε επειδή θα είναι μόνοι στην πόλη ή ακόμα επειδή δεν ασχολούνται με τη μαγειρική. Λύσεις όμως υπάρχουν για όλους. Σας παρουσιάζουμε όλα τα παραδοσιακά μαγειρεία της Αθήνας στα οποία μπορείτε να απολαύσετε μαγειρίτσα, κοκορέτσι και αρνί ή ακόμα και να τα πάρετε για το σπίτι.

Εστιατόριο Φιλίππου

Συνεχίζοντας για άλλη μία χρονιά την παράδοση, το εστιατόριο Φιλίππου στο Κολωνάκι, λαμβάνει παραγγελίες τόσο για Μεγάλο Σάββατο, όσο και για την Κυριακή του Πάσχα. Μέχρι την Μεγάλη Παρασκευή, μπορείτε να τηλεφωνήσετε και να παραγγείλετε μαγειρίτσα, αρνί και γαρδούμπα, τα οποία είτε μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημα, είτε να σας τα φέρουν στο σπίτι.

Ξενοκράτους 19, Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 0721 6390

Τα Γιουβετσάκια

Στα Γιουβετσάκια θα βρείτε επιλογές και για το Μεγάλο Σάββατο και για την Κυριακή του Πάσχα. Μπορείτε να κάνετε κράτηση ή να τα παραγγείλετε για το σπίτι και να απολαύσετε και τις δύο ημέρες μαγειρίτσα, κοκορέτσι, αρνί σούβλας και, φυσικά, κόκκινα αβγά.

Αδριανού 144 και Θέσπιδος
Τηλέφωνο: 21 0322 7033

Ροζαλία

Επιλογές τόσο για το Μεγάλο Σάββατο, όσο και για την Κυριακή του Πάσχα θα βρείτε και στην ταβέρνα Ροζαλία στα Εξάρχεια. Το Μεγάλο Σάββατο θα σερβίρεται μαγειρίτσα, καθώς και ό,τι άλλο υπάρχει κανονικά στον κατάλογο, ενώ την Κυριακή του Πάσχα το αρνί, το κατσίκι, το κοντοσούβλι και το κοκορέτσι θα έχουν την τιμητική τους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε άμεσα την κράτησή σας.

Βαλτετσίου 59
Τηλέφωνο: 2103302933

Μπεμπέκα

Λίγο πιο μακριά από το κέντρο της Αθήνας, στο Χαλάνδρι, μπορείτε να παραγγείλετε για να φάτε στο εστιατόριο ή για να πάρετε για το σπίτι, μαγειρίτσα για το Μεγάλο Σάββατο. Κάντε κράτηση ή παραγγελία το συντομότερο δυνατό και απολαύστε μαγειρίτσα και οτιδήποτε άλλο έχει κανονικά η ταβέρνα στον κατάλογο

Διονύσου 16, Χαλάνδρι
Τηλέφωνο: 2106854880

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman