ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Για την καρδιά ενός αγγέλου: Η σειρά επιστρέφει, η Αναστασία Κορινθίου γιορτάζει…

Tweet
Share
Tweet
Share

Στο δικό της πάρτυ καλεί πρωταγωνιστές, φίλους, συναδέλφους και απλό κόσμο η δημιουργός του μυθιστορήματος «Για την καρδιά ενός αγγέλου», Αναστασία Κορινθίου που κατάφερε μέσω της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς να κλέψει τις καρδιές όλων των Ελλήνων.

 

Η σειρά που λατρέψαμε όλοι μας, λοιπόν, θα αναβιώσει σε λίγες ημέρες στο χώρο όπου θα βρεθούν οι συντελεστές της μαζί με την αγαπημένη συγγραφέα.

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε όμως πως μερικές τόσες δα σελίδες μπορούν να αγγίξουν τόσο βαθιά τις ψυχές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η Αναστασία το ξέρει καλά…

Η τραγικότητα που καλείται να αντιμετωπίσει κανείς μερικές φορές ξεπερνά ακόμη και τη φαντασία, ενώ δεν είναι λίγες εκείνες οι στιγμές όπου τα πραγματικά «τέρατα» δεν κρύβονται σε ντουλάπες και σελίδες βιβλίων αλλά περνούν στην πραγματικότητα και τη ζωή μας.

Η συγγραφέας με το βιβλίο της «Για την καρδιά ενός αγγέλου» αναφερόταν σε αυτήν ακριβώς την γιγαντιαία τραγικότητα. Το εμπόριο και την κλοπή παιδικών οργάνων. Ακόμη και 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του βιβλίου είναι ένα θέμα που δυστυχώς συνεχίζει να υπάρχει και να απασχολεί, ακόμη και αν παραβλέπεται από πολλούς.

Το βιβλίο ύστερα από την επιτυχία που συνάντησε στο αναγνωστικό κοινό πέρασε στις μικρές οθόνες της τηλεόρασης μας, μέσω του καναλιού ALPHA και σε παραγωγή-σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη ενώ μελωδικά «ντύθηκε» μοναδικά με τη φωνή του ανεπανάληπτου Δημήτρη Μητροπάνου.

Γνωστοί ηθοποιοί ανέλαβαν τα ηνία αυτής της δύσκολης και ηχηρής πραγματικότητας καθώς το ίδιο το βιβλίο και σενάριο βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Ηθοποιοί όπως: η Ναταλία Δραγούμη, ο Γιώργος Νινιός, Πασχάλης Τσαρούχας και στο ρόλο της μικρής Ελπίδας η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Μετά από 10 χρόνια λοιπόν, η αγάπη και η ευαισθησία του κοινού δε σταμάτησε να υπάρχει. Κάτι που αποδεικνύεται από το βραβείο που υποδέχθηκε η σειρά μόλις πέρυσι, για τα 25 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης, κερδίζοντας την πρώτη θέση στις «καλύτερες σειρές που βασίστηκαν σε βιβλία».

Με αφορμή λοιπόν το γεγονός αυτό και σε συνδυασμό με τα 100.000 αντίτυπα του ομότιτλου μυθιστορήματος. Την Πέμπτη  6/10 και ώρα 21:00 ο εκδοτικός όμιλος ΝΙΚΗ και η Αναστασία Κορινθίου καλούν τον κόσμο να τους γνωρίσει μέσα από τις σελίδες του μοναδικού αυτού βιβλίου, στο νέο χώρο του Chapeau της Ντίνας Νικολάου (Σωκράτους 4Α Χαλάνδρι, Αττικής).

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης την οποία έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας, θα παραστούν οι διάσημοι ηθοποιοί της σειράς, απονέμοντας τους τα ανάλογα βραβεία για την τιμητική τους διάκριση, λαμβάνοντας μερίδιο για την επιτυχία της αναπαράστασης των λέξεων της Αναστασίας Κορινθίου, σε μία εκπληκτική προσπάθεια να αποτυπώσει τι συμβαίνει πραγματικά στα σκοτεινά μονοπάτια του εμπορίου παιδικών οργάνων, καθώς και τις ευθύνες που επιρρίπτονται σε μια τέτοια τραγική κατάσταση.

Μη λείψει κανείς…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman