ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Και ο Λευκός Οίκος σπίτι είναι και αντανακλά την προσωπικότητα των εκάστοτε προέδρων

Tweet
Share
Tweet
Share

Το μεγαλείο της αλαζονικής περσόνας που ακούει στο όνομα Τραμπ είναι έκδηλο σε όλες τις - κατά βάση - υπερφίαλες επιλογές του. Η αδυναμία του Ντόναλντ στο χρυσό δεν κρύβεται.Όπως δεν κρύβεται και ο βήχας και το χρήμα. Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, οι κεραμιδί κουρτίνες που είχε επιλέξει ο Ομπάμα για το Οβάλ γραφείο, αντικαταστάθηκαν με -τι άλλο- χρυσές.

Τα σενάρια περί extreme make over του Λευκού Οίκου - τουλάχιστον στους χώρους όπου η προσωπική παρέμβαση των εκάστοτε προέδρων επιτρέπεται - σε στυλ Τραμπ, φουντώνουν.

Η υφήλιος, μη έχοντας άλλα προβλήματα να ασχοληθεί, αναρωτιέται: Θα μετατρέψει τον Όικο σε μέκκα του χρυσού; Θα χρησιμοποιήσει τις 100.000 δολαρίων, που παρέχονται σε κάθε πρόεδρο από το κράτος για τις ανάγκες τις διακόσμησης; Η το ποσό αυτό -όπως και ό κόσμος όλος- δεν είναι αρκετό για τον πρόεδρο αυτόν;

Η αλήθεια είναι πως και ο Λευκός Οίκος, ένα σπίτι είναι, όπου ζει η προεδρική οικογένεια και έργαζεται ο άντρας του σπιτιού. Σημειώνεται εδώ πως και στην περίπτωση που είχε εκλεγεί η Χίλαρι, πάλι ο άντρας του σπιτιού θα εργαζόταν. Ως σπίτι που σέβεται τον εαυτό του λοιπόν, οφείλει να αντανακλά την προσωπικότητα των ενοίκων του. Φτάνει μόνο και οι ένοικοι, να σέβονται την προσωπικότητα του σπιτιού.

Με αφορμή τα παραπάνω, παραθέτουμε το φωτογραφικό ιστορικό των τροποποιήσεων που υπέστει το Οβάλ Γραφείο από τους Προέδρους όσο καιρό εκείνοι εργάζονταν σε αυτό. 

Oι χρυσές κουρτίνες επί προεδρίας Trumptrum

Το Οβάλ γραφείο επί προεδρίας Barack Obamaobama

 

Το Οβάλ γραφείο επί προεδρίας George W. Bushimage

Το Οβάλ γραφείο επί προεδρίας Bill Clintoncli

Το Οβάλ γραφείο επί προεδρίας George H. W. Bushimage 1

Το Οβάλ γραφείο επί προεδρίας Ronald Reaganreagan

Το Οβάλ γραφείο επί προεδρίας Jimmy Cartercarter

- Άννα Δανιήλ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman