ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μια εξαιρετική Full Moon FiestA σε περιμένει στις 9 Ιουλίου στην Τεχνόπολη

Tweet
Share
Tweet
Share

Μια δυνατή μουσική βραδιά που έχει σκοπό να γίνει το νέο φεστιβάλ/θεσμός της πόλης!

Πού θα σε βρει η πανσέληνος του Ιουλίου λοιπόν; Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα ζήσετε την απόλυτη μουσική εμπειρία, θα ερωτευτείτε και θα χορέψετε μέχρι τελικής πτώσης κάτω από την πανσέληνο!

Κι όλα αυτά με ελεύθερη είσοδο…

Δελτίο Τύπου

Full moon fiesta με τους Big Band Δ.Α ft. Μαρίζα Ρίζου, Polkar, Εκμέκ

9 Ιουλίου 2017

Είσοδος Ελεύθερη

Στις 9 Ιουλίου, η καρδιά της πόλης θα πλημμυρίσει φως, μουσική και ρυθμό σε μια καλοκαιρινή γιορτή με ελεύθερη είσοδο για όλους! Στις 9 Ιουλίου, στην πιο φαντασμαγορική Full Moon Fiesta, θα σε περιμένουν, από τις 7 το απόγευμα μέχρι την έναρξη της συναυλίας, και πολλές-πολλές εκπλήξεις, super διαγωνισμοί με δώρα που θα σας απογειώσουν και μοναδικές παράλληλες δραστηριότητες. Stay tuned & get ready για την πιο (post-)vintage βραδιά!

Για 2η χρονιά η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων διοργανώνει τη Full Moon Fiesta και μας καλεί σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά κάτω από το φως της πανσελήνου, παρέα με την υπέροχη φωνή της Μαρίζας Ρίζου, η οποία συναντά την επιβλητική Big Band Δ.Α. σε μια συνεργασία έκπληξη και τους indie/folk/pop/rock ήχους των Polkar και Εκμέκ.

 Παροχές

Πρόσβαση από ΑΜΕΑ, Ιατρός, Ιατρείο, Φαρμακείο / Πρώτες βοήθειες, Εστιατόριο, Bar, Καφετέρια, Τουαλέτες WC, Τουαλέτες AMEA, Αυτοκίνητο, Λεωφορείο, Μετρό
, Ποδήλατο, Φιλικό για παιδιά, Φιλικό για σκυλιά

Ποιοί συμμετέχουν:

Μαρίζα Ρίζου

Το τραγούδι «Μια άλλη ευτυχία», το οποίο υπογράφει η ίδια συνθετικά και στιχουργικά κατέκτησε τα ραδιόφωνα φτάνοντας στη θέση 154 του Media Inspector μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες από την κυκλοφορία του, ενώ έχει γράψει μουσική (και) για τη θεατρική παράσταση «Μαντάμ Σουσού» που ξεκινάει τον Οκτώβριο του 2017 στο Παλλάς σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Μαρίζα Ρίζου 1

Athens Big Band

Ιδρύθηκε το 1998 με πρωτοβουλία του βιρτουόζου πιανίστα Γιάννη Τερεζάκη. Την έχουν διευθύνει κορυφαίοι μαέστροι και συνθέτες της jazz και σύγχρονης μουσικής, όπως ο William Russo και ο Don Owens.

Athens big band

Polkar

Αν και μετράνε μόλις τρία χρόνια, εντούτοις, , το περασμένο καλοκαίρι άνοιξαν τη συναυλία των Beirut –ενώ είχαν ήδη κάνει πολυάριθμες εμφανίσεις σε μεγάλους χώρους και events. Το πρώτο τους album, που κυκλοφορεί με τον πολλά υποσχόμενο τίτλο «Όλα αρχίζουν», ηχογραφήθηκε στο Royal Alzheimer Hall, με τον Τίτο Καρυωτάκη και τον Χρίστο Χαρμπίλα στον ήχο και τη μίξη. Παρεμπιπτόντως, "Polkar" σημαίνει «μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάει φάλτσα»!.. 

Polkar

ΕΚΜΕΚ

«Ο Τραπεζίτης» έχει γίνει το soundtrack του διεθνούς ντοκυμαντέρ του Deutsche Welle για την κρίση στη χώρα. Αυτή την περίοδο δουλεύουν πυρετωδώς για να ολοκληρώσουν το τρίτο τους album που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2017.

 

Εκμέκ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman