ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Δυο δεκαετίες μετά ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ανεβαίνει στον Λυκαβηττό με την ιστορική του μπάντα

Μαρτίου 13, 2024
Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο στο πλαίσιο των καλοκαιρινών Rockwave Nights αναμένεται να ζήσουμε την 1η Ιουλίου του 2024. Τότε που πολλοί είχαμε κοτσίδα σαν τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και δεν είχαμε συνηθίσει ακόμη ν’ ακούμε το «Ζήνωνος», τον «Κεμάλ» και το «Δεν μπορώ».

Τότε ακόμη που ο Λυκαβηττός άνοιγε τα σπλάχνα του στις συναυλίες κι οι αναμνήσεις χαράσσονταν στην πέτρα του.

Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και την ηχογράφηση του live album «Εκτός τόπου και χρόνου», ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κι οι σπουδαίοι μουσικοί που βρίσκονταν μαζί του επί σκηνής ανεβαίνουν και πάλι παρέα στον αγαπημένο λόφο των Αθηναίων.

Σε μια προσπάθεια να προλάβει τη μελαγχολία, ο Αλκίνοος πάντως προειδοποιεί. «Δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, ζητούμε το παρόν! Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα. Και γιατί μας λείψατε!»

Μας προδιαθέτει για ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία. Μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε.

Τη μπάντα αποτελούν οι Σταύρος Λάντσιας: πλήκτρα, Μιλτιάδης Παπαστάμου: ηλεκτρικό βιολί. Γιώτης Κιουρτσόγλου: ηλεκτρικό μπάσο. Μιχάλης Καπηλίδης: τύμπανα, Αλκίνοος Ιωαννίδης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή.

Οι υπόλοιποι συντελεστές

Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας - Βασίλης Δρούγκας

Σχεδιασμός φωτισμών: Μαρία Βενετάκη

Χειρισμός Φωτισμών: Μελίνα Ζερβάκη

Παραγωγή: X Lalala & Roll Out Vision Services

Επιμέλεια παραγωγής: Αθύρ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman