ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο σε μια άγνωστη πόλη της Ιταλίας

Tweet
Share
Tweet
Share

Η Ιταλία  είναι διεθνώς γνωστό ότι έχει μερικούς  από τους ωραιότερους προορισμούς για να επιλέξει κάποιος για τις καλοκαιρινές ή χειμωνιάτικες διακοπές . Και, ενώ η Φλωρεντία, η Ρώμη και η Βενετία κυριαρχούν σε κάθε συζήτηση, υπάρχουν χιλιάδες πόλεις σε όλη τη χώρα που περιμένουν να σας πάρουν το μυαλό σας. Ξεκινήστε με την σχετικά άγνωστη σε πολλούς Matera, μια πόλη χτισμένη κάθετα σε μια αρχαία σπηλιά στη Basilicata με διαμονή στο ξενοδοχείο Sextantio The Cave Della Civita, που παίρνει την ιδέα της σπηλιάς-κοιτώνα, σε ένα εντελώς άλλο  επίπεδο.

Sextantio Matera

Sextantio Matera

Θα πάρετε μια αίσθηση του vibe κατά το check-in (με ένα εξαιρετικά γοητευτικό και φιλόξενο προσωπικό). Τα σκαλοπάτια του οδηγούν σε μια υπαίθρια βεράντα με εισόδους στη reception και την κουζίνα από τη μία πλευρά, και την απόκρημνη,  πανοραμική  θέα  της κοιλάδας  από την άλλη.

Sextantio Matera

Sextantio Matera

Τα δωμάτια βρίσκονται πιο μακριά κατά μήκος του ίδιου στενού μονοπατιού, πράγμα που σημαίνει ότι η θέα σας είναι μόνο βήματα από το κρεβάτι σας.

Sextantio Matera

Sextantio Matera

Κάθε ένα από τα 18 δωμάτια του ξενοδοχείου είναι μοναδικό - κανένα σχέδιο ορόφου δεν είναι το ίδιο και είναι προφανής ο σεβασμός των σχεδιαστών  προς τους εσωτερικούς χώρους, αλλάζοντας όσο το δυνατόν λιγότερα από την ορίτζινλ αλ κατασκευή του. Ορισμένα δωμάτια έχουν ιδιόρρυθμα χαρακτηριστικά, όπως ένα υπνοδωμάτιο  που μοιάζει περισσότερο με μια μεγάλη ντουλάπα. Υπάρχουν λίγα μόνο παράθυρα που παραμένουν φτιαγμένα μέσα στην πέτρα, έτσι τα κεριά, η κύρια πηγή φωτισμού, στηρίζονται στα ράφια και τις προεξοχές που έχουν χαράξει στο βράχο. Οι ντουζιέρες σε κάθε δωμάτιο είναι τοποθετημένες ετσι ώστε το νερό με φυσικότητα. Για ένα πολυτελές ξενοδοχείο, το Sextanti είναι μια σύγχρονη εμπειρία που αντλεί από το περιβάλλον και όχι από υπερβολικά χρησιμοποιημένα θέματα.

Sextantio Matera

Sextantio Matera

Είναι αμέσως προφανές ότι το Sextantio δεν είναι μόνο το «ωραιότερο» ξενοδοχείο στην πόλη, αλλά και ότι προσφέρει την πιο αυθεντική εμπειρία της Matera. Κρυμμένο στην πίσω πλευρά της λοφώδους πόλης, τα υπαίθρια μονοπάτια του Sextantio σας προσφέρουν πανοραμική θέα στην ύπαιθρο, αλλά μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την καρδιά της πόλης. Οι κάτοικοι της πόλης είναι σπάνια αγενείς, συχνά νέοι και πάντα ενθουσιασμένοι, ειδικά όταν πρόκειται για τους φιλοξενούμενους της πόλης τους.  

Sextantio Matera

Sextantio Matera

Η αίσθηση της γαλήνης είναι μοναδική.  Αρχαία, αλλά όχι παγιδευμένη στο χρόνο, η Matera είναι η ιδανική πόλη. Αν βρεθείτε τυχαία στην περιοχή, το Sextantio σας επιβραβεύει για το μακρύ ταξίδι σας, στην Ιταλία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman