ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το βιβλίο που υμνεί τo Pebble Beach-Concours d'Elegance

Tweet
Share
Tweet
Share

Το  πρώτο κομψό βιβλίο με τίτλο – The Concours, from Assouline – συγγραφέας του οποίου είναι ο Ken Gross, κριτής για πολλά χρόνια στο Pebble Beach, είναι ένας πλήρης οδηγός για «την προέλευση και την ιστορία που έχουν τα γεγονότα  Concours d'Elegance, το  σημείο αναφοράς για την προβολή και συζήτηση των θησαυρών της αυτοκινητοβιομηχανίας, για τους fashionistas και τον πολιτισμικό αντίκτυπο των φεστιβάλ αυτών που έχουν στην κοινωνία γενικά».

Assouline

Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο τα μεγάλα  Concours φεστιβάλ, τα οποία εκτείνονται πολύ πέρα ​​από Pebble Beach, αλλά τα στοιχεία της επιλογής αυτοκινήτου και κρίσης.  Τις  καλύτερες κλασικές δημοπρασίες αυτοκινήτων, οι οποίες συχνά συνοδεύουν τις κορυφαίες προσφορές. η συγκίνηση του αγωνιστικού και τουριστικού ανταγωνισμού σε αξιόλογα κλασικά αυτοκίνητα. και το Club Concours στο Μαϊάμι, ένα δροσερό νέο country club για τους λάτρεις των αυτοκινήτων που φέρνει τις παραδόσεις με καινοτόμο τρόπο.

Assouline

Ο Gross γράφει ότι «τα ιστορικά Concours d'Elegance, γεννήθηκαν πριν από περισσότερο από έναν αιώνα στην χιλιοτραγουδισμένη εποχή με τις άμαξες πολυτελείας, ήταν μια γιορτή του στυλ και της κομψότητας. Στην αρχή ήταν ένα αγαπημένο χόμπι των πλουσίων. προνομιακών προστατών του εμπορίου μεταφοράς, σε στενή συνεργασία με τις κορυφαίες couturiers της εποχής, οι οποίοι συγκεντρώνονταν για να ανταγωνιστούν με οχήματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα γεγονότα, συνοδευόμενοι από γυναίκες που φορούσαν υπέροχα συνδυασμένα σύνολα. "

Assouline

 «Όταν το πρώτο αυτοκίνητο Εμφανίστηκε, πολλοί από τους ίδιους κατασκευαστές αμαξωμάτων και τους προστάτες τους ανέβασαν τον πήχη  του ανταγωνισμού στο επόμενο επίπεδο, αλλά σήμερα οι κυρίες και τα ρούχα των σχεδιαστών κολακεύουν τα τελευταία μοντέλα των custom-built ακριβών αυτοκινήτων,» σημειώνει. "Αυτοί οι φιλικοί διαγωνισμοί έφθασαν στο αποκορύφωμά τους στα τέλη της δεκαετίας του 1930, την περίοδο της ακμής των αυτοκινήτων».

Η Δημοτικότητα τους αργότερα εξασθένισε όπως όλα , , αλλά οι αληθινοί  γνώστες της ομορφιάς του αυτοκινήτου τους αναβίωσε και ξεκίνησε νέες διοργανώσεις  σε όλο τον κόσμο.  Όταν η τιμή των εμβληματικών κλασικών αυτοκίνητων άρχισε να ανεβαίνει, απέδειξε  ότι «η εκτίμηση του πάθους για τα αυτοκίνητα είναι ένα πάθος που δεν γνωρίζει σύνορα ».

Assouline

Με την πάροδο του χρόνου, «τα γεγονότα αυτά έχουν γίνει ο απόλυτος  προορισμός και τρόπος ζωής των αυτοκινήτων και τα πολιτιστικές δεξαμενές συλλεκτικής γνώσης «, λέει ο Gross, πιο πρόσφατα, η δημιουργία του Concours Club, το οποίο κόστισε περίπου  220 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή του, θα συμπεριλαμβάνει:  ιδιωτικό ιππόδρομο με σπα, εστιατόριο και μπαρ.

"Τα σημερινά supercars δεν μπορούν να οδηγηθούν σε επίπεδα  κοντά στις  δυνατότητές τους  στους δημόσιους δρόμους", σημειώνει ο Gross. «Η Concours Λέσχη δίνει τη δυνατότητα στα αυτοκίνητα, και στους ιδιοκτήτες τους να απολαύσουν πλήρως τις δυνατότητές τους  σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον, με εξατομικευμένη επίβλεψη . Το κλαμπ καταφέρνει να αποτίει φόρο τιμής στην κομψότητα του Concours, ενώ εξακολουθεί να κινείται προς τα εμπρός με προνοητικότητα σε ένα επιτυχημένο μέλλον.

Assouline

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman