ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

«Θα μ' αγαπάω»: Ο Γιάννης Αγγελάκας τραγουδά Υπόγεια Ρεύματα για τα 30 χρόνια από τον πρώτο τους δίσκο

Tweet
Share
Tweet
Share

Στο πλαίσιο συμπλήρωσης 30 χρόνων από το πρώτο άλμπουμ του ιστορικού ροκ σχήματος («Ο Μάγος Κοιτάζει την Πόλη»), ο Γιάννης Αγγελάκας εγκαινιάζει την πρωτοβουλία που πήρε η μπάντα να επανεκτελέσει κομμάτια παλιότερων δίσκων.

Το τραγούδι που επιλέχθηκε είναι το «Θα μ' αγαπάω» από τον δίσκο «Εικόνες στα Σύννεφα» που κυκλοφόρησε το 1999. Ένα τραγούδι που στην αυθεντική του εκδοχή χαρακτηρίζεται για τον δυνατό ηλεκτρικό του ήχο, ο οποίος έρχεται και συναντά με ιδανικό τρόπο το νέο ύφος του Γ. Αγγελάκα.

Η ανάρτηση στη σελίδα των Υπόγειων Ρευμάτων έχει ήδη γίνει δεκτή με ενθουσιασμό.

Ενώ υπάρχουν κι αρκετοί που ανασύρουν αναμνήσεις.

sxolio

Με τον δικό του τρόπο υποδέχτηκε τα νέα ο Γρήγορης Κλιούμης, ο τραγουδιστής του σχήματος, κάνοντας μία σύνδεση με το όνομα του συγκροτήματος και το άλμπουμ «Πάρτυ στον 13ο όροφο» που είχαν βγάλει οι Τρύπες.

Όπως έκανε γνωστό η μπάντα το προσεχές διάστημα θα μπουν στο στούντιο κι άλλοι καλλιτέχνες που θα ξαναπούν τα τραγούδια της.

Με αντίστοιχο τρόπο θα διοργανώσουν και τη συναυλία-γιορτή για τα 30 χρόνια της μπάντας στις 5 Ιουνίου στην Τεχνόπολη, προσκαλώντας αγαπημένους φίλους και μουσικούς συνοδοιπόρους. Ενδεικτικά επί της σκηνής αναμένεται να βρεθούν οι Αλέξης Καλοφωλιάς, Μαρία Παπαγεωργίου, Δημήτρης Μητσοτάκης, Ελένη & Σουζάνα Βουγιουκλή, Φρανκ Panx, Βαγγέλης Καζαντζής, Τσοπάνα Rave, Magic De Spell, Μάριος Νταβέλης (Fundracar).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman